Update 8 september 2023

PUPPY’S

Lieve teckelvrienden,

Hier weer eens wat berichten van de puppy’s van onze Undercover Faith from Black Palace en Goudnoot v d Mibafshoeve

Yuki

Eigenlijk waren het tot zo’n twee weken heerlijk zoete baby’s, maar dat was wat te gemakkelijk gedacht, ze zijn nog schattig en lief, mooi en stout maar het was even wennen toen de drie dametjes en hun Vriend MISTER MISTER onze huiskamer binnen twee dagen hadden overmeesterd.

De puppy’s waren ineens heel anders tegen de grote volwassen teckels en ook wel wat tegen elkaar; er was een soort van roedelverwarring, wij en hun zelf moesten even wennen en schakelen.

Inmiddels zijn we gewend aan de situatie en de veranderde rangorde en is alles weer voorbeeldig gezellig, maar we waren even verrast en niet echt blij verrast, maar zoals altijd word de soep niet altijd zo heet gegeten en dus is iedereen weer blij.

Weekfoto’s

We konden dus weer verder met de inprentings bezoekjes en bijbehorende auto ritjes, op dit moment zijn ze vaak heerlijk uit de ren, dus los in de huiskamer, ook ontvangen ze steeds meer aaitjes bij de bezoekjes.

Maandag was onze trouwe dierenarts Ilona er om deze heerlijkheden hun inmiddels tweede vaccinatie toe te dienen en de minimonsters opnieuw onderwerpen aan de benodigde onderzoekjes.

De eerste vaccinatie (6wkn) mocht dit kwartet ontvangen van dierenarts collega Karin ook van de dierenklinieken Pasteurstraat DEN HELDER en Muggenburg SCHAGEN

Eigenlijk wilde ik een leuke grotendeels foto update laten zien, maar we weten allemaal wel dat het leven niet allijd even leuk is; sterker nog we hebben de afgelopen twee weken een treurig en super treurig bericht ontvangen en daar wil ik niet omheen gaan, ook dit is het leven!!

In Memoriam

Can Can Girl FBP SOOF *22-08-2019 – +10-08-2023

Allereerst moet ik u melden dat de baasjes van onze jonge dame Can Can Girl FBP SOOF van het eerste nestje van Faith hebben moeten laten gaan. Soof was ons eerst zwart getijgerde teckelbabytje een ontzettend lief, ingetogen en mooi, zeg maar prachtig Meisje! Helaas is zij getroffen door een helaas onbekend, maar zeer agressief virus, jammer genoeg hebben de goede zorg en liefde van het team Pasteurstraat niet kunnen voorkomen dat Sabine, Marcel en Saar hun lieve prachtige maatje Soof voor altijd zullen moeten missen.

Extra zuur is dat Soof afgelopen dinsdag 22 Augustus zo’n vier kluifjes van haar taartje had mogen eten.

Hoe erg is dit; ondanks dat Sabine en Marcel er vrijwel direct bovenop zaten en onmiddellijk professionele hulp inschakelden mocht niets meer baten.

Meteen een dringend advies voor u trouwe teckelvriend(in)
Wees net als hen altijd op uw hoede, ook al lijkt het misschien wel wat mee te vallen.
Maar in dit geval had echt niets kunnen baten; hoe triest ook, daarom wij wensen Sabine, Marcel en ook Saar heel veel sterkte toe de komende tijd….

JOKER from Black Palace *09-12-2010 – +22-08-2023

Op woensdag 23 Augustus stonden de baasjes van onze JOKER voor de deur met een behoorlijk droevige mededeling, het prachtige belegen chocomonster Joker, puppy van onze Qwispel uit ons geweldige eerste teckelnest.

Altijd vrolijk, lief en bijzonder aanwezig woonde vanaf de leeftijd van 9 weken bij Ingrid en haar twee zonen Steven en Wouter, toen tieners.Wat hebben zij genoten van deze Jokie, ofwel TJOKIE, ook werd Joker vaak met de moeder van Ingrid gespot die ook regelmatig met deze Kanjer een rondje in ons Anna Paulowna liep, zeker weten wij dat hij ook nog heel lang gemist zal worden!

Helaas werd hij nog net geen 13 jaar, December was echt zijn maand; onbewaakte chocolade lekkernijen werden met grote regelmaat gestolen; maar hij heeft ook nog eens een kerststol, in een onbewaakt moment opgevreten voor zo’n 80%!!! Heerlijke anekdotes en net als de meeste honden doen, heeft ook deze Joker heel veel voetstapjes in vele harten achtergelaten. Joker had, net als de meeste teckels een behoorlijk sterk karakter en heeft door een minder leuke ervaring als pup, altijd grote reserves gehad bij ontmoetingen met andere honden, net als de meeste teckels kon hij wel, uit een kleine selectie, met teckels overweg!

In 2010 word Joker geboren in een nestje van acht, ons eerste teckelnestje, uit Qwispel; onze nu nog altijd levende roedelleidster met de leeftijd van bijna 16 jaar.

Joker was echt een teckel, jatte eten als hij kon, moest zo nu en dan de aandacht opeisen met wat kolderieke streken. Wij hebben zowiezo van Ingrid en Joker geleerd hoe je de teckel moet leren om een plekje op de bank te verwerven. Dus in dat heeft hij iig voor ons geschiedenis geschreven.

Ook voor de baasjes van JOKER heel veel sterkte met jullie verlies!!

Iets vrolijker nieuws nog

Even over hoe kan het ook anders de Vijfde Teckel-Doe-Dag as 16 September Eerder hebben we de diehards en oud geteckelde vrienden aangeschreven via de Whatsapp met de oproep/ uitnodiging om mee te doen met dit bijzondere evenement. Hier even, op de foto, nog wat ingeschreven hondjes die jong en oud zullen vertegenwoordigen op deze bijzondere dag!!

U KUNT NU NOG LAST MINUTE INSCHRIJVEN TOT EN MET 13 SEPTEMBER

Tot de volgende update,

Marion en Team

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?