Gastenboek


Schrijf een berichtje in ons gastenboek. Hopelijk kunnen we weer op jullie rekenen!
Uw bericht wordt direct geplaatst (uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd).
Let op! Het kan een half uurtje duren voordat het bericht zichtbaar is.

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

waardering velden
Wil je ons waarderen?

Zie hieronder de reacties van onze trouwe bezoekers

In memoriam

Lieve Marion en Kees, wat mooi juliie allerheiligen en Allerzielen foto galerij. Zij zullen niet worden vergeten en blijven in ons hart!!.

0
Olga
1 november 2023

Faith

Hallo familie Zwart,

We wisten het natuurlijk al wel van Faith, maar het blijft een onwerkelijk iets. De mooie en lieve zus van onze Bodhi. Met dezelfde jas. Maar 7 jaar mogen worden. Veel te vroeg gestorven. En dan waarschijnlijk door zo een rotvirus. En je kunt helemaal niks doen. Dan sta je gewoon machteloos. Maar Faith leeft hier ook voort in onze herrinnering. En als we naar Bodhi kijken denken we toch ook weer even aan haar.

Ik hoop dat jullie dit op den duur een plekje kunnen geven en dat niet nog meer teckels dit ellendige virus treft. En dat jullie weer plezier krijgen in het fokken van die mooie black palace prinsen en prinsessen..

Gr. Uit Roosendaal en een 🐾 van Utah en Bodhi.

0
Familie Loos
30 oktober 2023

Lieve Teckelvrienden,Iedereen van jullie weet

Lieve Teckelvrienden,

Iedereen van jullie weet wat een fantastische kennel Black Palace is en wat een mooie nakomelingen de Black Palace teefjes ter wereld brengen. De laatste maanden hebben Marion en Cees best veel voor bun kiezen gehad.
Op advies van Ilona (DA) heb ik mijn 3 honden een boosterprik tegen parvo infectie gegeven.
Cees, Marion en Billy-Ray, heel veel sterkte voor jullie.

Olga
30 oktober 2023

Update

Hoi familie Zwart,

Wat een leuk verhaal over de teckel doe dag. Echt hoe het ook was. Heerlijke dag geweest. Leuk de foto’s van Zion met onze Bodhi erop terug te zien. En inderdaad, dat teckeltje dat er niet bij kon zijn omdat ie met het verkeerde pootje uit de mand was gestapt, was onze Utah. 5 wervels stonden er scheef. Weer recht gezet en inmiddels gaat het een stuk beter. Hij mag weer uit de bench (als hij dat wil en niet te lui is🤣) en weer wat verder wandelen. Hij kan weer die ondeugende teckel zijn en zijn mama Uttah! Eer aandoen.

Triest nieuws over Tiny. Zij was het zusje van Utah. Heel veel sterkte voor de baasjes. Helaas heb je het niet altijd in de hand met hoe het afloopt en soms is het gewoon pech. Maar het blijft iets verschrikkelijks om mee te maken.

Gr. Uit Roosendaal en een pootje 🐾 van Utah en Bodhi.

Familie Loos
9 oktober 2023

Teckel Doe Dag 2023

Lieve Marion en Cees,
Het is alweer even geleden, maar toch nog even een bedankje en grote complimenten voor de TDD 2023.
Het was een waar teckelfeest en wederom zeer professioneel georganiseerd! Van de catering tot de ballonnenman, van de loterij tot de fotograaf en van de wedstrijden tot de bijbehorende prijzen, echt top!
De meiden en wij vonden het weer erg leuk om zoveel Black Palace familie bij elkaar te zien en zijn trots op hoe goed Tony zich heeft gehouden. Hopelijk zijn jullie ook weer een beetje bijgekomen! Heel veel liefs uit Utrecht! Philip, Irene, Kiki en Filou

Tony Chocolonely - It’s I le Doxie from Black Palace
4 oktober 2023

Teckel doe dag

Hallo Teckel vrienden,

Cees en Marion,
Wat een heerlijk dag was dit weer en super mooie locatie !!!
Heerlijk om alle teckelvriendjes weer te zien, wat zijn ze allen toch mooi.

Genieten was het ook weer, hindernis, teckelrennen wat blijft dat toch gaaf en wat ging mylles als een speer over het parcours en ja hoor de 1e prijs onze kanjer. Rev deed het ook goed maar zo lekker eigenwijs als ze is op haar eigen tempo maar ook op jou zijn we trots !!!!!

Kortom een heerlijke dag en op naar de volgende TOPPERS !!!

Lieve groet,
Rona Mario en pootjes van Mylles en Rev.

Mario En Rona
22 september 2023

Teckel Doe Dag 2023

Wat kijken we met een warm hart terug op de Teckel Doe Dag afgelopen weekend. Het was ontzettend goed geregeld en het is hartstikke leuk de hele familie bij elkaar te zien. Vanuit Rotterdam reden we al vroeg aan om erbij aanwezig te zijn en onderweg kwam de zon zo mooi op. En die zon die bleef!

We hebben zoveel gelachen die dag, er zijn zoveel karakter eigenschappen die je bij iemand anders zijn teckel ook terugziet. Het is ook fantastisch om te zien dat alle beestjes niet alleen heel mooi zijn maar ook een topkarakter hebben. Dank je wel voor de geweldige dag! Liefs en groetjes uit Rotterdam! -Jip, Petra en Bingo.

0
Petra Bijvoet
20 september 2023

De aller leukste dag!

Lieve Marion en Cees,

Wat hebben wij genoten van onze eerste keer teckel dag met onze winnaar jeugd teckelrennen, Teun!

Als teckel liefhebbers waren wij in de hemel met zoveel lieve teckels om ons heen. Het hoogtepunt was om onze Teunie samen te zien met zijn broer Guinness en zijn zusje Fladde. Ze waren zo lief met elkaar, en het bleek dat ze dezelfde karakter eigenschappen hebben.

Het was erg leuk jullie weer te zien. We zijn zeker aanwezig bij de volgende! Heel erg bedankt voor alles.

Liefs van ons uit Alkmaar

Eva, Ahmed & Teun
19 september 2023

Teckel doe dag

Lieve Cees en Marion
Wat hebben wij zaterdag 16 september 2023 genoten van de Teckel doe dag.
Met onze pup Yuki van 11 weken.
Het was een heerlijke dag waar we veel nieuwe mensen hebben ontmoet en wat hebben we genoten van de Teckels er waren veel hilarische momenten.
Een dikke pluim voor jullie allemaal het was super georganiseerd.
Onze kleine Yuki moest wel een beetje bijkomen van de vele in drukken die hij heeft opgedaan.
Al met al een geweldige dag.
Op naar de 6e Teckel doe dag.

Liefs van André en Ina en onze mooie Yuki uit Emmen

André en Ina Oldenburger
18 september 2023

Teckel dag 16 september

Lieve mensen, Marion en Kees.
Wat hebben we genoten van de 5e teckel dag . Wat was het super georganiseerd en super gezellig. Iedereen was heel vrolijk en wat waren er hilarische momenten bij de wedstrijden. En natuurlijk het weer werkte ook erg mee. Ook de catering liep geweldig. Onze teckel Teun moest echt enkele dagen bijkomen van deze happening. We hopen dat er een 6e editie over 2 jaar komt. Liefs uit Friesland. Harro en Nienke van Milgen en onze lieve stoere Teun.🤗🐾

0
Harro en Nienke en hondje Teun
18 september 2023

©2023 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?