Gastenboek

Zie hieronder de reacties van onze trouwe bezoekers

Ook een reactie achterlaten? > Klik Hier <

Mooie, nieuwe en frisse site. Superleuk.

Triest nieuws over Uttah! Hier was het ook een schok toen we het hoorde. We wisten natuurlijk al wel dat ze aan het dementeren was, maar zoiets kont toch onverwachts. Maar haar zoon Utah doet zijn moeder gelukkig eer aan. Qua karakter en uiterlijk is het echt net zijn moeder. Hij is ook zo stronteigenwijs en een behoorlijke clown🤣. Kleine troost misschien maar zo leeft Uttah! Toch nog een beetje voort. En dat verwerken kost tijd, ze heeft toch 12,5 jaar rondgelopen bij jullie. Gelukkig kunnen jullie al weer wel een beetje genieten van al de leuke dingen die er plaats gaan vinden.

Een pootje van Utah en Bodhi en de groeten uit Roosendaal.

12 januari 2023

Lieve Kees en Marion,

Wat zijn wij blij met onze nieuwe en hartstikke lieve pup Guinness. Elke ochtend en elke avond zijn wij erg dankbaar van de liefde die hij ons geeft.

Zowel Guinness als Step (die uit een vroegere nest van jullie is gekomen en bij mijn ouders is) zijn allebei hartstikke lieve, knappe en gezonde hondjes.
De liefde die jullie in de pups zetten is ongelofelijk en dat hoor ik overal ook terug. Onze dierenarts had nog nooit zo’n mooie en organiseerde dierenpaspoort gezien.

Mochten andere op deze website het leuk vinden om de avonturen van onze lieve Guinness te volgen, hier is de Instagram pagina: guinness.the.dachshund

Liefs,
Thijs en Teske

31 oktober 2022

Lieve Marion en Cees,

Wat zijn wij blij dat we jullie hebben gevonden op het internet. Gewoon even zoeken en we vonden jullie site. Die zag er leuk en gezellig uit dus even bellen met elkaar en we hadden meteen een klik, we bleven kletsen echt leuk en gezellig. Wat een lieve mensen zijn jullie, echt toppers!
Wij hebben bij jullie onze lieve Bo (Kinda Kissable) mogen ophalen (geheel onverwachts voor ons), maar zijn zo super blij met haar. Ze is alweer 3 maandjes oud en een lekker drukte makertje. De dierenarts was onder de indruk van de verzorging die jullie hebben geleverd. Ze wilde haar wel even een paar dagen houden 😉 gewoon even voor observatie, zo’n schatje vonden ze haar. Bo doet het heel goed en we zijn enorm gek op haar. Komende vrijdag hebben we onze eerste puppy training we kijken er naar uit.
Spreken elkaar snel weer.
Groetjes John en Sandra

26 oktober 2022

Hallo Marion en Cees,

Het is al te lang geleden dat we wat hebben geschreven hier in het gastenboek. We volgen al het teckelgeweld met een blij gevoel. Als je al die mooie verhalen leest van eigenaren en blijdschap. Puppy’s om te zoenen. Ga zo door en tot snel. Groetjes heel veel Liefs,
Rev, Summer, JJ

7 september 2022

Lieve Marion en Cees,

Nog even een berichtje van ons in het gastenboek omdat we zo verschrikkelijk blij zijn met onze Billie (Juicy Doxy fbp). Ze doet het fantastisch! Zo’n vrolijk, gezond, relaxt, shiny teckelmeisje! We willen jullie een heel groot compliment geven. Zoveel zorg en aandacht voor zowel de puppies als voor de nieuwe eigenaars. Zelfs onze dierenarts was diep onder de indruk van Billie en van hoe jullie als fokkers werkelijk alles tot in de puntjes verzorgd hadden. Een fotoboek, een infoboek, een uitermate verzorgd paspoort, voedsel en speelpakketten en zelfs een ingeplakt wormenpilletje met de juiste datum erbij.

We willen jullie heel hartelijk bedanken voor dit kersje op de taart van ons gezin en we houden heel graag contact!

Liefs,
Gilles, Sam, Pip, Luun en Sanne

26 augustus 2022

Lieve Marion,
Het ziet er weer gelikt uit, hoor. Weer met veel plezier gelezen. Dank je wel. Veel geluk met de nieuwe puppies.
Namens Dribble groetjes aan al Har puppies. – Olga Leertouwer

5 augustus 2022

Beste Marion en Cees,
Het zal best stil zijn in huize Black Palace, nu het J-nest weer is uitgevlogen. Zelf mochten wij Join This Kiss FBP (Coco) meenemen om haar bij ons een thuis te geven en vriendjes te worden met onze anderhalf jaar oude teckel Babs. Na een paar dagen wennen, zijn Babs en Coco dikke maatjes; ze spelen dat het een lieve lust is. Dat terwijl Babs Coco beschermt tegen alles wat niet bij haar roedel hoort.
Dank voor je goede zorgen en de gastvrijheid bij de verschillende puppie-knuffel-sessies.
Groetjes, Kees en Mariëlle – Mariëlle en Kees

30 juni 2022

Hallo familie Zwart,

Wat een leuke en aparte namen weer voor dit j nest. Maar de mooiste vinden wij natuurlijk Just kidding. Aangezien wij U're kidding hier in huis hebben rondlopen :grin . We vinden het heel leuk dat Bodhi nu een bijna naamgenootje als familie heeft.

Ze zien er lief, schattig en goed uit. Die zullen de nieuwe baasjes heel blij gaan maken en voor de laatste zal ook zeker snel een warme mand gevonden worden.

Groeten uit het tropische Roosendaal en een dikke kus van Utah en Bodhi. – Familie loos

17 juni 2022

Hallo familie Zwart,

Leuke update. En weer 8 mooie, lieve en schattige monstertjes erbij :grin . Geniet lekker van die kleintjes daar.

En wat een pech voor Tony. Hopelijk hersteld hij goed, maar vergeten zal hij het nooit. Kijk hier naar onze Bodhi hoe bang hij nog steeds is van fietsers en mannen. Al slijt het wel een beetje na 5 jaar. Die teckels hebben een super geheugen.. Ook die benchrust is lastig maar toch weten ze dat het moet. Hier ook weer 1 benchrust met zijn rug maar hij lijkt het te snappen. Maar met een pup is dat wel moeilijker denk ik. Maar met heel veel liefde en knuffels hoop ik dat Tony het vertrouwen weer terug krijgt en heel veel geduld.

Geef de dames daar een dikke knuffel van ons en een kus van Utah en Bodhi. Gr. Uit Roosendaal – Familie Loos

13 mei 2022

Lieve Marion en Cees,
De site ziet er weer gelikt uit hoor. Best heel knap van jullie en Brena.
En ons zwangere meisje staat er uitgebreid in genoemd.
Dikke knuffel – Olga

26 maart 2022

Reactie achterlaten:

Laat hieronder je reactie achter voor het gastenboek, deze komt dan binnen 24 uur online te staan.

    ©2023 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

    Login met je gegevens

    Je gegevens vergeten?