Bij aankoop een beetje meer..

Bij de aankoop van een BLACK PALACE pup krijgt u een beetje meer…

Foto; puppy /nestje in actie

Wanneer u bij BLACK PALACE een pup koopt krijgt u “ons” er een beetje bij.

Wij zijn zeer geïnteresseerd hoe het met ons pupje bij u gaat en proberen daarom ook een goed contact te onderhouden met u de (nieuwe) eigenaar.

Maar eerst hoe wij werken, wij proberen in samenspraak met u, om de juiste pup bij de juiste eigenaar te plaatsen, wij adviseren u wanneer we meer over de karakters kunnen zeggen, dit is vanaf de leeftijd ± 3 weken; vanaf ongeveer 6 weken kunnen we vaak zeggen welk hondje het beste past in uw gezinssituatie, zo hopen wij een goede match te krijgen zodat iedereen blij kan zijn met het nieuwe gezinslid.

 infoboekje op de bank met tecks…

U krijgt bij ons niet alleen mondelinge adviezen maar ook een (zelf samengesteld) infoboekje, een map met foto’s van het betreffende hondje. Op aanvraag kunt u van de beide ouderdieren kopieën stamboom van de ouderdieren, gezondheidsverklaringen en oogtesten en het behaalde showresultaat.

 

 

 

Daarnaast een puppy pakket = door de voerleverancier gesponsord en een eigen samen gesteld
ver- / gewenpakket, een eigen gastendoekje met nestgeur, voor het wennen aan een eigen plek (mand en/of Bench).
Uiteraard de pup zelf, het stamboom en het officiële paspoort met de eerste twee inentingen en een overzicht van het ontwormschema en de verkoopovereenkomst.

 

Voor het inschrijven in de landelijke databank zorgen wij; waarna u na aankoop uw pup zelf op uw eigen naam kan/moet registreren.

 

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?