JOKER from Black Palace

*09-12-2010 – +22-08-2023

Op woensdag 23 Augustus stonden de baasjes van onze JOKER voor de deur met een behoorlijk droevige mededeling, het prachtige belegen chocomonster Joker, puppy van onze Qwispel uit ons geweldige eerste teckelnest.

Altijd vrolijk, lief en bijzonder aanwezig woonde vanaf de leeftijd van 9 weken bij Ingrid en haar twee zonen Steven en Wouter, toen tieners.Wat hebben zij genoten van deze Jokie, ofwel TJOKIE, ook werd Joker vaak met de moeder van Ingrid gespot die ook regelmatig met deze Kanjer een rondje in ons Anna Paulowna liep, zeker weten wij dat hij ook nog heel lang gemist zal worden!

Helaas werd hij nog net geen 13 jaar, December was echt zijn maand; onbewaakte chocolade lekkernijen werden met grote regelmaat gestolen; maar hij heeft ook nog eens een kerststol, in een onbewaakt moment opgevreten voor zo’n 80%!!! Heerlijke anekdotes en net als de meeste honden doen, heeft ook deze Joker heel veel voetstapjes in vele harten achtergelaten. Joker had, net als de meeste teckels een behoorlijk sterk karakter en heeft door een minder leuke ervaring als pup, altijd grote reserves gehad bij ontmoetingen met andere honden, net als de meeste teckels kon hij wel, uit een kleine selectie, met teckels overweg!

In 2010 word Joker geboren in een nestje van acht, ons eerste teckelnestje, uit Qwispel; onze nu nog altijd levende roedelleidster met de leeftijd van bijna 16 jaar.

Joker was echt een teckel, jatte eten als hij kon, moest zo nu en dan de aandacht opeisen met wat kolderieke streken. Wij hebben zowiezo van Ingrid en Joker geleerd hoe je de teckel moet leren om een plekje op de bank te verwerven. Dus in dat heeft hij iig voor ons geschiedenis geschreven.

Ook voor de baasjes van JOKER heel veel sterkte met jullie verlies!!

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?