In Sweet Memory; Tiny

Opnieuw een In memoriam;

Lieve leuke kleine geboren als Time Out from Black Palace, TINY je was als baby teckeltje al een kleine donder, altijd bezig vooral met de aandacht opeisen. Je werd geboren bijna acht jaar geleden uit mama Uttah! en papa Leendert, het was een hele onderneming maar uiteindelijk werden jullie zes puppy’s dmv een keizersnede  geboren bij Ilona op de Muggenburg in Schagen, gezonde puppy’s drie jongens en drie fijne meiden..

Een voorspoedige tijd volgde heerlijke echte Uttah! puppy’s genieten en altijd bezig.

Voor alle zes fantastische nieuwe thuisjes gevonden en zo ging de kleine Time Out naar een alleenstaande dame in Utrecht, een mevrouw die al eerder teckeltjes had gehad, dus weinig problemen te verwachten. Dat zou je zo denken, uiteindelijk kwam deze Time Out bij Esther terecht en werd daar met heel veel liefde opgevangen. Helaas heeft TINY niet heel oud mogen worden, maar zeker wel geleefd!! Triest is dat nog voor haar achtste verjaardag ook zij, net zoals een maand geleden ook SOOF een onbekend virus opgelopen en heeft, ondanks het snelle handelen van Esther en Jip het niet mogen baten.

We weten zeker dat er heel veel mensen met jullie meehuilen en weten ook dat het nog een hele lange tijd zal duren voordat zoiets oneerlijks als dit een plekje heeft!!

Lieve Esther en Jip; Heel veel sterkte en ze blijft, net als bij jullie ook altijd in onze harten en gedachten.. ze is bij haar mama Uttah! en pleeg en oer-mama Jolene, uiteindelijk dus wel in goede pootjes..

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?