Update 4 oktober 2023

Lieve teckelliefhebbers,

Wat hebben we een heerlijke Teckel Doe Dag (2023) gehad afgelopen zaterdag 16 September, met zo’n grote opkomst van negentig teckeleigenaren en 62 teckels genoeg te doen.; aanvankelijk waren er iets meer ingeschreven teckels met bijbehorende baasjes.

Winnaars Hinderbaan Junior

1 Barcode van de Mibafshoeve MYLES RONA en MARIO

2 It’s My Time from Black Palace TEUN met NIENKE en HARRO

3 Because Of You from Black Palace ARIE met KARIN en LOUIS

Maar zoals vaak is het soms lastig om het juiste aantal hondjes en deelnemers ook werkelijk te kunnen inschatten, mensen schrijven soms lang van te voren in en kunnen het niet altijd waarmaken. Zo was er best nog een pittige zomergriep die wat roet in het eten gooide, en ook teckels die met hun verkeerde pootje uit hun mandje waren gestapt moesten soms ook verstek laten gaan. Desondanks toch een prachtige dag gehad met heel mooi weer. Kijk voor wat uitingen in ons gastenboek het liep vrij snel storm met leuke en lieve reacties. Een fantastische locatie met voldoende parkeerruimte, gelegenheid bij de buurcamping “Eindeloos” om van de toiletten gebruik te maken! En heel veel hulp van vele lieve vrienden en ons inmiddels stabiele (hulp-) TEAM.

Winnaars Hindernisbaan SENIOREN

1 You Know I Know from Black Palace BLUE met MARY en JAN PIETER

2 Zeg Nou Zelf from Black Palace YARA met REGINA en MARC

3 Save This Selfie from Black Palace from Black Palace met REGINA en MARC

Alle werkzaamheden waren zorgvuldig gepland in de voorafgaande weken, Cees verzorgde de op maat gemaakte aanwijsborden welke gedeeltelijk waren gesponsord door Jeroen; eigenaar van Muller reclame en belettering uit ’t Zand, hij heeft al wat gun/sponsorprojecten van ons op zich genomen, waar wij altijd heel blij mee zijn!! De aanwijsborden waren naar eigen ontwerp door Cees verzonnen voor op de verschillende plekjes op het grote terrein van de Familie Onderwater. Nogmaals dank je wel Marlies in het bijzonder voor het lenen van jullie locatie op de Nollenweg, de plaats delict van dit bijzondere vijfde Black Palace ’s Teckel Event!!

HIERBIJ WILLEN CEES EN ONDERGETEKENDE IEDEREEN NOGMAALS VAN HARTE BEDANKEN VOOR HUN KLEINE OF GROTE BIJDRAGE AAN DEZE FANTASTISCH DAG

Vele malen vanuit huis alle administratieve voorbereidingen getroffen met Patrick, een bekende Teckelliefhebber Zonder Teckel (T.Z.T), en Jolanda; uitzetmama van onze Limited Edition FBP CINTA, jongste hondje op fokkersvoorwaarden. diverse sessies gehad om bv, de eigengemaakte teckelarmbandjes te realiseren, verder meedenken met een frisse blik hoe we dit maal eea vorm kunnen geven op deze nieuwe locatie. Met als doel dat iedereen tevreden kan en mag zijn.

Nog even terugkomen op onze hulptroepen , vanuit hier bedank en benoem ik:

Brenda onze inmiddels, u wel bekende Teckelkennel fotograaf, altijd betrokken voor wat mooie professionele foto’s van een nestje, meestal op locatie.

Maar eerder op de strandwandelingen; maar ook al vele keren op de Teckel-Doe-Dagen voor het realiseren van ons fotomomentje en de prijsuitreiking, uiteraard zijn er ook nog wat impressies van de dag zelf te bewonderen waar dan ook!

Serra, Kim en Lizz voor hun bijdrage met de leuke stand met info over div leuke hondendingen. Serra is tevens eigenaar van de hondenschool ONYX, ook s is zij hondengedragsdeskundige, we hebben elkaar leren kennen toen Serra werd ingeroepen om training te geven in de coronatijd. Het is door onze lieve vriendin Marieke dat wij toen ook kennis kregen aan Serra. Serra en wij hebben een wederzijds respect voor elkaar en kunnen daarom ook zo nu en dan met elkaar sparren en/of het gewoon gezellig hebben, ook kunnen Cees en ik altijd bij haar terecht met wat (teckel-)raadsels.

Onze onovertroffen omroeper Johan, tevens spelbegeleider en scheidsrechter, hulp bij het opbouwen en altijd bereid om een handje toe te steken!

geflaneerd door zijn lieve vrouw Kerstin, zij was een van mijn rechter(hulp)handen;                 zij bleef rustig en ging onverstoorbaar door, ook bij de opbouw en schoonmaak is zij een fijne hulp geweest. Beide nogmaals bedankt!!

Verder noemde ik Jolanda al, zij en haar man Tako waren zo nu en dan ook al betrokken bij de voorbereidingen thuis, op de T-D-D zelf stonden ze naast ons in een leuke tent met wat leuke dingen welke van Jolanda’s hand kwamen oa teckelkaarsen etc te kust en te keur.

Ook Little Bit, onze jongste telg mocht bij haar buur-zusjes in de grote ren helpen de aandacht op te eisen.

Verder waren Jolanda en Tako aanspreekbaar voor de eventuele kleine ongelukjes, beide zijn al heel veel jaren gediplomeerde EHBO hulpverleners! Ook hielp Jolanda met de uitgifte van de cadeautjes tas met leuke spullen voor elke aanwezige hond.

Deze promotas werd mede mogelijk gemaakt door onze Voer Sponsor ROYAL CANIN, van hen heb ik via Solmas vele promotie spullen ontvangen, net zoals de gratis zakjes met voer, snoepjes, kwartetspellen en beloningsbrokjes, artikelen voor de loterij zoals de EHBO set, Travel kid en de mooie rugzakken.

Regina en Marc zorgden, bijna vanzelfsprekend, voor de teckelcakejes bij de koffie tijdens het ontvangst, zoals vele malen hebben zij, hiervoor gezorgd bij de eerdere evenementen.

Ook aan onze vriendin Dianne Siecker, veel dank voor deze duizendpoot, vliegende keep, zij wees u op de inschrijvingen bij het inschrijfbureau, later was ze de voltallige assistente van onze Johan, alle lof, zij liep zeker tienduizend stappen om de loterijwinnaars hun prijsjes te overhandigen. Verder hielp zij waar ze maar kon, kortom een fantastische vriendin die mij heel veel werk uit handen heeft genomen op deze bijzondere dag.

En als laatste, Patrick en Billy-Ray hebben voor het grootste deel de horeca op zich genomen, maar toen onze lieve Crazy (chicken) vrienden Truus, Sievert en Rob arriveerden, hebben zij zich een half uurtje ingehouden en sloten zich toen spontaan aan bij onze lieve mannen Patrick en Billy-Ray in de Catering, ieder hielp waar het maar kon, zo kon Patrick weer aansluiten bij de wedstrijd elementen als Hoofdscheids en -Spellenbegeleider van het eerste uur. Verder moest Billy-Ray enigszins op tijd terugtrekken om een bekerwedstrijd met zijn veldvoetbalteam te spelen, gelukkig werd dit iig mogelijk gemaakt door onze lieve vriend Sievert en Truus en Rob.

Maar onze lieve vrienden Truus en Rob, willen we bedanken voor de inzet van hen op deze fijne dag; jullie moeten weten dat Rob een heuse Ballonnenartiest is , hij heeft geheel belangeloos als clown Dombo vele kindjes en ouders vermaakt met het maken van een ballon naar keuzen en heeft ook nog de oudere jeugd met wat goocheltrucs vermaakt.

TECKELRENNEN UITSLAGEN

EINDUITSLAG TECKELRENNEN VOWASSENEN

Nummer 1 Save This Selvie from Black Palace FLOORTJE Regina en Marc

Nummer 2 I Know I Know from Black Palace BLUE van Mary en Jan Pieter

Nummer 3 Wishing Fier Well from Black Palace FIER van Ronald en Femke

EINDUITSLAG TECKELRENNEN JUNIOR

Nummer 1 Killing Me Softly from Black Palace TEUN van Eva en Ahmed

Nummer 2 It’s I Le Doxie from Black Palace TONY van Irene Phillip Kiki en Filou

Nummer 3 Iny Mini Miny Moe from Black Palace HUGO van Nathalie en Stefan

NOG WAT FOTO’S

Oke lieve mensen, voorlopig even genoeg gemijmerd; nu toch ook nog even een zeer zuur verdrietig bericht, deze vijfde Teckel-Doe-Dag heeft ondanks de lofzang een heel beladen gevoel bij ons achtergelaten, terwijl wij druk in alle voorbereidingen en stress zaten vocht onze lieve teckeldame Time Out FBP TINY voor haar leven; helaas was dit tevergeefs, dit bericht bereikte ons vrijdagmiddag en in de loop van de avond kwam onze vriendin Gretta het vreselijke nieuws brengen, haar dochter Esther en diens vriend Jip hebben gelukkig nog afscheid nemen van hun heerlijke schat. Voor wat het waard is, maar van deze kant wens ik hen heel veel sterkte.

In Sweet Memory,

Opnieuw een In memoriam;

Lieve leuke kleine geboren als Time Out from Black Palace, TINY je was als baby teckeltje al een kleine donder, altijd bezig vooral met de aandacht opeisen. Je werd geboren bijna acht jaar geleden uit mama Uttah! en papa Leendert, het was een hele onderneming maar uiteindelijk werden jullie zes puppy’s dmv een keizersnede  geboren bij Ilona op de Muggenburg in Schagen, gezonde puppy’s drie jongens en drie fijne meiden..

Een voorspoedige tijd volgde heerlijke echte Uttah! puppy’s genieten en altijd bezig.

Voor alle zes fantastische nieuwe thuisjes gevonden en zo ging de kleine Time Out naar een alleenstaande dame in Utrecht, een mevrouw die al eerder teckeltjes had gehad, dus weinig problemen te verwachten. Dat zou je zo denken, uiteindelijk kwam deze Time Out bij Esther terecht en werd daar met heel veel liefde opgevangen. Helaas heeft TINY niet heel oud mogen worden, maar zeker wel geleefd!! Triest is dat nog voor haar achtste verjaardag ook zij, net zoals een maand geleden ook SOOF een onbekend virus opgelopen en heeft, ondanks het snelle handelen van Esther en Jip het niet mogen baten.

Esther en haar Tiny

We weten zeker dat er heel veel mensen met jullie meehuilen en weten ook dat het nog een hele lange tijd zal duren voordat zoiets oneerlijks als dit een plekje heeft!!

Lieve Esther en Jip; Heel veel sterkte en ze blijft, net als bij jullie ook altijd in onze harten en gedachten.. ze is bij haar mama Uttah! en pleeg en oer-mama Jolene, uiteindelijk dus wel in goede pootjes..

LIEFS….

Met dit trieste verhaal ga ik afsluiten een veel bewogen update met een lach en een traan maar het is het leven, lieve mensen pas goed op uzelf en vooral op uw teckel(s)

Volgende maal de verjaardagen en vermoedelijk nog meer nieuws

Warme teckelgroet,

Marion en fantastisch Team

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?