Update 26 oktober 2023

Wat een hel is het vanaf onze eerste week van Oktober; waar wij doorheen moeten, het is dan net een week na de fijne berichten en het grote nagenieten van de historische Vijfde Teckel Doe Dag!

Enkele van onze lieve vrienden hebben eea al vernomen en meegeleefd met ons, maar ik/wij voelen ons verplicht om ook u; volgers van de site van onze teckelkennel op de hoogte te brengen van wat hier speelt en heeft gespeeld!!

Op zaterdag 7 Oktober was onze Faith in de late ochtend niet lekker en heeft toen eenmaal gespuugd, even later was er een hoopje ontlasting met op het einde een beetje dunne ontlasting; nou dit kan wel eens voorkomen dus na dit opgeruimd te hebben zijn wij op pad gegaan om de boodschappen te doen en waren ergens zo rond drie uur weer thuis. Onze Faith wilde onmiddellijk naar buiten en had opnieuw weer wat dunne ontlasting, ook werd er weer gespuugd, toch wel wat vervelend en vraagtekens, ook direct onze trouwe DA Ilona via de app eea gemeld.

Na wat heen en weer geapp leek het rond 23.00 uur wat rustiger, temp was prima 38.2 Faith had niets gegeten, uiteindelijk naar bed en een aantal keren in de nacht naar beneden, in eerste instantie was alles rustig, tot ik met Ilona rond acht uur belde, en Cees meldde dat Faith’s temperatuur gedaald was naar 35.1, er werd besloten direct met haar te komen naar de kliniek en zo geschiedde, tijdens het uitgebreide onderzoek werd getest op Parvo geen reactie gelukkig, toch terwijl Ilona de buik van Faith voelde vertelde zij dat het erg onrustig was in haar buik, uiteindelijk spoot de nu bloederige diarree eruit.. grote schrik… na het gereed maken van de couveuse, en de nodige infusen spraken we met Ilona en werden enigszins wanhopig een tweede Parvo test werd gedaan deze kwam matig (positief) op.. alle reden tot zware ongerustheid, Ilona Cees en ik wij alle drie waren de lieve teckeltjes

SOOF (+ 10-08-2023)

 en

TINY (+ 15-09-2023)

nog langs niet vergeten, tenslotte zijn deze lieverds toen met exact dezelfde symptomen opgenomen. 

In de middag heeft Faith opnieuw heel veel bloederige diarree, maar het infuus liep goed en ook de temp is goed 38,1 is dan 18,00 uur dus goede hoop, maar dan nog geen twee uur later, Ilona belt huilend op; ze heeft het niet gered.. onze eerste prachtige Choco dame

Undercover Faith…. Ze mag niet voor niets gestorven zijn….

Het is ook daarom dat wij besloten hebben dat Faith voor een super uitgebreide, Sectie/ Obductie is gebracht naar Utrecht, helaas hebben we tot op heden nog niet alle uitslagen binnen. Wel is het zo dat in eerste instantie het op het dodelijke parvovirus lijkt, maar daarom moeten we nog steeds geduld bewaren en mogelijk is er toch wat anders/meer aan de hand geweest!!

*28-06-2016- + 08-10-2023

Our Faithfull Faith

You came into our life one day,
so happy and so smart
Our constant companion,
loyal, loving and always on
Right from the start,
you brought so much love and laughter
in our happy home.

And then we have to let you go,
you went for a big mission, hopely we see
you later when the time is right.
You’ll step into the darkness,
And meet us in the light.

Wat zullen we je missen onze trouwe lieve Faith, ook je grote vriendin Little Bit from Black Palace LITTLE BIT snapt niet wat er gebeurd is en zoekt je nog steeds!!

FOREVER IN OUR HEARTS

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?