Terugblik 2015

Nog even terugblikken op het afgelopen jaar, dit begon in het voorjaar met mooie showresultaten bij  de NTC Puppy- en Jonge hondendag in Woudenberg en de internationale DOG show in Goes, al onze ingeschreven teckels kwamen met glans door deze shows.

Afscheid

JAMES FROM BLACK PALACE

Ook hebben we dit jaar afscheid moeten nemen van onze kanjer uit het J-Nest; James, mooie lieve schat, met je prachtige karakter; nog altijd word je gemist en vergeten zullen we je nooit!!

Summer Revenge en J.J

Strandwandeling 2015

Uiteraard hebben we de vierde teckelstrandwandeling in September weer kunnen beleven, met genoeg deelnemers en prachtig weer hadden we het opnieuw getroffen. Ook weer een mijlpaal waar een ieder van heeft genoten.

Vierde teckelstrandwandeling 2015

Als klap op de vuurpijl, het kan u niet ontgaan zijn onze prachtige pups uit het S-Nest van Jolene en King geboren op 22 oktober en twee dagen later het T-Nest van onze Uttah! en Leendert, wat hebben we weer genoten van de pups, het mag duidelijk zijn dat we niet kunnen wachten op ’t U nest, wat zeker dit jaar verwacht word!

May-Day, mogelijk moeder van ons a.s. U-Nest

Herplaatsing van onze Quess What

Als laatste; de herplaatsing van onze Quess What heeft geschiedenis geschreven, nadat ons duidelijk werd dat hij een nieuwe plek nodig had, besloten we dat Dirk, beheerder van ons facebook, hem op Facebook zou noemen en zo aandacht vragen voor een nieuw baasje; werkelijk idioot ik ben twee dagen gemaild, geappt, ge-sms’t en gebeld met twee telefoons tegelijk, kortom niet normaal.

Quess What

Maar wat fijn dat u met zovele heeft gereageerd en ik kan u dan ook melden dat de zoekactie heeft opgeleverd wat wij wilden voor deze schat. Quess What heeft een prima plek en een heerlijke mand bij een moeder met dochter waar de harten op de juiste plek zitten, samen met Dirk heb ik hem gebracht bij deze fijne meiden en ik kan wel zeggen dat het tot nog toe niemand spijt.

Quess What

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?