Pensioen!!

Pensioen!!

 

Als laatste wil ik u nog vertellen dat onze Qwispel, grondlegger van de Black Palace teckelkennel is gesteriliseerd en dus geniet van haar verdiende pensioen! Ze heeft haar sporen nagelaten en haar mooie nakomelingen zullen het stokje overnemen. Qwispel is de waardevolle moeder van ons J-,L- en Q-nest.

GEPENSIONEERDEN IN 2015

Uttah! is gesteriliseerd en dus ook gepensioneerd

Eerder vertelde ik u over Qwispel, welke werd gesteriliseerd begin vorig jaar, net als u op de hoogte bent van haar nestzuster Puck die ook met pensioen ging in het voorjaar van 2015. Net zoals Lazy-Summer, zij werd in de zomer vorig jaar gesteriliseerd, welnu ook aan de vruchtbare periode van Uttah!, is door dierenarts Ilona, na de geboorte van ons T-nest op 24 Oktober d.m.v de keizersnee, een einde gekomen. Dus zowel Summer en Uttah! zijn ook met pensioen, het spreekt voor zich dat deze dames alle zeer belangrijk zijn geweest in het Black Palace Fokprogramma.

Echter alle gepensioneerde dames zullen nog altijd belangrijk zijn voor ons in het opvoed programma van Black Palace en niet in het minst in onze harten, wij houden gewoon van hen en hopen dat zij nog een mooi en vooral lang leven bij ons mogen horen.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?