Just Kiss FBP

*09-12-2010 + 03-03-2016

Opnieuw zijn wij getroffen door slecht nieuws, onze lieve Just-Kiss is afgelopen 03 maart 2016 na een verpletterende diagnose van een grote tumor boven het hart welke niet operabel bleek, vredig ingeslapen in de armen van haar laatste lieve baasje Esther.

Just Kiss; geboren 9 December 2010 als teefje geel, zij was het kleinste teefje uit het J-nest met de mooie naam Just-Kiss from Black Palace.

Liefste Just Kiss met Esther voorjaar 2016

De eerste drieënhalf jaar van haar leventje woonde Kissy in een echt meidengezin; maar door ander (meer) werk van haar toenmalige baasje besloten we in goed overleg, in het belang van Kissy, om een nieuw baasje voor haar te zoeken.

Die werd gevonden! Just-Kiss kwam te wonen bij een lieve oudere meneer. Helaas hebben zij maar minder dan een jaar van elkaar mogen genieten. Door een ziekte moest meneer naar een verzorgingsthuis. Kissy werd opgevangen door een lieve kleindochter, maar ook zij mocht helaas niet lang van de lieve Just-Kiss genieten. Ondanks heel veel lieve zorg voor Kissy mocht het niet baten, de dierenarts kon niet anders dan adviseren om haar te laten gaan.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?