Update 18 juli 2023

Hallo teckelliefhebbers,

Lekker leuk nieuws;

Hoera veel om te vieren, onze lieve choco & tan Undercover Faith FBP heeft aan vier knapheden het leven geschonken, op 30 Juni begon de dag eigenlijk voorspoedig, maar aan het eind van de dag werd het serieus; inmiddels is het 1 Juli om 03.45u word er na een behoorlijke onrustige dag de eerste rode teckelbaby geboren; nu teefje Roze dan rond 08.00u opnieuw een rood teefje wel een behoorlijk zwaar dametje

…maar dan, de weeën stagneren en rond 12.00u contact gezocht met da Ilona zij regelt direct een spoedkeizersnee snel naar de praktijk en daar blijkt via de echo, dat de laatste twee puppy’s gelukkig nog leven en haalt da Stefanie direct de puppy’s. Gelukkig is dan om 15.30u het heerlijke 4koppig gezinnetje compleet.

Uiteraard is Faith direct gesteriliseerd maar dat zorgde wel even voor een, gelukkig tijdelijke, melkstagering. Op dit moment hebben we een heerlijk stabiel gelukkig gezinnetje en zijn de eerste (kennismakings) bezoeken al gepland.

Foto’s dag 2

Dag 2 eerst nog even melkloos

M-nestje 8 dagen oud. Op dit moment alles best prima heerlijk tevreden rustige puppy’s.

In de vorige update vertelde ik u over een baby assistent voor onze dekreu WOLF, de pup is onze nieuwe aanwinst uit de stal van Lammy Hamelink, Barcode v d Mibafshoeve; geniet van enkele foto’s van het alsmaar groter mannetje MYLES die hopelijk een steentje kan bijdragen in het fokprogramma van onze Black Palace teckels.

Eerdere verjaardagen, op 22 April jl vierde ons J-nestje hun eerste verjaardag!

Op 4 mei vierde onze Night Fever FBP MANNY zijn 10e verjaardag.

Happy Birthday

Juni 2023
Op 13-06-2023 vierden ons Y-nest hun 5de verjaardag

Ons B-nest vierden hun 4de verjaardag op 22-06-2023

Gewoon omdat puppy’s altijd leuk zijn

Op 28 juni 2023 werd het U-nest 7 jaar!
Unique Unox FBP UZZI
Update Me FBP FESTUS

Juli 2023
Het R-nest werd op 6-7-2023 9 jaar.
Right On Time FBP ZIGGY
Real Choco prince FBP MAX

Royal Leonidas FBP OTJE
Ready for Sunset FBP BELLA
Roller Coaster FBP P.U.K

I-nest vierden hun 2de  verjaardag op 13-07-2023

It’s I Le Doxie TONY
Isn’t She Lovely FBP GUUSJE

HM DOES Kolderwolde

Nog even een persoonlijk bericht van Anna van onze eerder overleden HM DOES ( Juwel from Black Palace) wie op mijn verzoek haar invulling over de in memoriam wil delen;

Does en Fladde

HM Does 
9 december 2010 – 19 mei 2023

Does (Juwel from Black Palace) kwam in Kolderwolde binnen om een Saluki genaamd Partan El Charnak op te vrolijken. Dat had de baas zo besloten, maar Partan had daar geen enkele behoefte aan. Toch wist Does op haar volstrekt eigen wijze haar plek te veroveren. Dusdanig dat ze dat ze de titel van Hare Majesteit kreeg. Bijzonder was dat ze een fraaie onderkin had. Na het heengaan van de Saluki had ze het rijk voor zich alleen en dat was een landgoed van 5001 m2. Ze vond het heerlijk door de tuin heen te scharrelen en dan was het best lastig haar te vinden als je een keer weg wilde. Roepen en zoeken:  ze kwam vervolgens te voorschijn met een blik “werd ik geroepen?” Vaak mocht ze mee. In een aantal restaurants stond een stoel met kussen voor haar klaar. 

Na het overlijden van Evert in juli 2022 was ze absoluut tot steun. In september 2022  maakte Fladde (Ketchup from Black Palace) haar opwachting. Does onderging dat puppygeweld zonder enige moeite. Ze was de laatste jaren wel achter uitgegaan, ze had staar en werd daardoor bijna blind, maar ze heeft zich kranig met de opvoeding bemoeid en nog veel gespeeld met Fladde en allerlei speeltjes. Soms was het niet duidelijk wie er nu weer een kussen gesloopt had.

Vrijdag 19 mei was het genoeg en met de kop in buxus heg gaf ze aan dat het genoeg was en is ze rustig met hulp ingeslapen. Ze zit nu gezellig op een wolk samen met Evert ergens te genieten.

Anna van der Goot

Opnieuw geweldige foto’s uit het archief

Barcode v d Mibafshoeve MYLES samen met Revenge of Milka from Black Palace REV samen een heerlijk duo, dit terwijl er 1 iemand aan twijfelde!

Aankondiging


Wij werken op dit moment, nog steeds aan de realisatie van de alweer vijfde BLACK PALACE”S Teckel Doe Dag!! Opnieuw meer hierover in de aankomende week via de app vind u de reminder van de uitnodiging. Deze is een reminder, wanneer u reeds heeft gereageerd, hoort u niets, alleen eind Augustus gaan we voor de tweede app welke de locatie en het programma bevat.

Tot zover warme teckelgroet; Marion en Team

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?