Update 15 juni 2023

Update 15 Juni 2023

Hallo teckelliefhebbers; het heeft best even geduurd maar nu weer wat fijne nieuwtjes om te delen, ook wat mindere berichten maar.. that’s live!

Zusjes choc&tn Let’s Kiss Summer FBP RAAVA en bl&tn Limited Edition CINTA heerlijk in de Helderse duinen

Eerst leuk nieuws;

Ik begin gewoon maar ergens, we hebben onze chocolady Undercover Faith FBP laten dekken en, zoals het er nu uitziet met succes, ze was op bezoek bij de mooie rode reu Goudnoot v d Mibafshoeve.

Creatieve invulling Faith’s buik

De puppy’s zullen als alles goed blijft gaan eind van deze maand geboren worden, Heel veel zin in.

L-nestje 2023
Brenda altijd bereid tot het vastleggen van de puppy’s hier nog gesteund door onze Uttah!!

Eerder maakte Brenda altijd al fantastische foto’s van onze teckels maar zeker ook van de L-baby’s; bij deze wil ik u toch nog deze plaatjes laten zien;

Dan wat andere berichten over onze puppy’s van het L-nestje, buiten het verhaal dat ze zo leuk, lief en ondeugend zijn is vooral de positieve reactie van de mensen welke de puppy’s hebben dat ze zo sociaal zijn, met mensen, kinderen en op andere dieren. Duzz foto’s zeggen meer dan woorden;

twee zussen delen de stok

Over puppy’s enzo; nou we hebben een assistent voor onze dekreu Venom Dive Noire WOLF, deze pup is onze nieuwe aanwinst uit de stal van Lammy Hamelink, geniet van enkele foto’s van onze Barcode v d Mibafshoeve MYLES dus. Hopelijk kan en zal MYLES ook een steentje bijdragen in het fokprogramma van Black Palace teckels.

Goed nieuws uit ‘t Harde

Eerder vertelde ik jullie dat we zo’n jaar geleden een nieuwe plek zochten voor onze lieve Zipper en Zo FBP JIP. Nou we vertelden ook dat we bij onze prachtige chocor&tn reu Regal Duo Penotti FBP JAAP een nieuwe vriend zochten, toen hij zijn grote vriend Joep verloor.

Welnu kort gezegd hebben we beide verloren teckeltjes toen weten te koppelen en tatarata……

nu een jaar later kunnen wij trots laten zien een heuse collage van hun samensmelting. Dit onder leiding van Mirjam en Marco.

Herplaatser in het nieuws

hier ook een voorbeeld van een sucsesvolle herplaatsing, Wait and See FBP GIJS

Volgende update bespreken we weer de jarigen

HAPPY BIRTHDAY 22-04-2023 eerste verjaardag van Join This Kiss FBP COCO

In Memoriam

Deze keer twee teckels die ons zijn ontvallen;

In memoriam Never-Mind FBP J.J.

Het blijft eigenlijk altijd naar nieuws, maar toch wil ik aandacht geven aan de hondjes welke ons ontvallen, we weten dat we hen altijd in onze  harten bewaren en in gedachten zo nu en dan tegenkomen, wat uiteraard ook heel mooi is!

Laatste ogenblikken van onze lieve Revenge of Milka FBP REV met haar laatste maatje Never-Mind FBP

Half Maart heeft onze lieve Bl&Tn reu J.J. (Never-Mind FBP)  een ongelijke strijd verloren, verschrikkelijk snel ging deze striid; wij denken aan de baasjes Rona, Mario en zijn vriendinnetje Rev; in principe is JJ natuurlijk niet te vervangen maar hopelijk kan Rev een nieuwe lieve vriend vinden in Myles en zo weer een beetje een blij meisje worden!!

Ook heeft Anna het baasje van onze lieve Juwel FBP haar moeten laten gaan er waren meerdere ongemakken wat voor de HKH DOES na twaalf en een half jaar het genoeg was geweest onze heerlijke Does is naar haar baasje Evert van Hemert die heeft gewonnen zoals Anna dat zo mooi kan brengen. Gelukkig heeft Anna nog een heerlijke pup ter afleiding van dit toch wel bewogen en turbulente afgelopen jaar.

Deze bliksemschicht is onze prachtige Ketch Up FBP die (echt) LUISTERD naar de fraaie naam FLADDE ook voor Anna hopen wij op spoedig betere tijden.

Meerdere geweldige foto’s uit het archief

S-nestje in een collage gevat door Regina

S-nestje in een collage gevat door Regina baasje van de Save This Selvie FBP FLOORTJE links boven links onder is She’s Okay FBP PIPPA; rechts zien we de broers Say My Name FBP SAM en Special Agent FBP SOC.

Even er tussenuit

Eind Mei zijn we even een paar daagjes er tussenuit gegaan, samen met onze nieuwkomer MYLES en LITTLE BIT bezochten we Rona en Mario en REV op in hun vakantiehuisje, wij werden door hen hartelijk ontvangen prima verzorgd en hadden een heerlijke short break.

Rona en Mario hopelijk zo weer compleet samen met REV en MYLES

Maar weggaan betekend zorgen voor de thuisblijvers, waar Billy-Ray voor Qwispel en Faith zorgde  en zoals al zo vaak zorgden onze heerlijke vrienden Marc en Regina voor onze en hun extra speciale “lievelingsteckel” Poker-Face FBP POKERTJE

Aankondiging

Teckel Doe Dag 2021

Mede dankzij dit lekkere uitje kunnen we nu iig weer gas geven want alles gaat door, wij werken op dit moment aan de realisatie van de alweer vijfde BLACK PALACE”S Teckel Doe Dag!!

Meer hierover in de aankomende week via de app vind u de uitnodiging.

Teckel Doe Dag 2023 is coming

Verder gaan is soms ook erg mooi

MYLES eerste x op het strand samen met Revenge of Milka FBP REV

Tot zover warme teckelgroet; Marion en Team

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?