Teckel doe dag

Hoi Cees en Marion,

We hebben vandaag heel erg genoten op de teckel doe dag. Dat is een bijkomend voordeel als je eigenaar van een black palace teckel bent. 1 keer in de 2 jaar heerlijk bijkletsen met iedereen, de andere teckels platknuffelen en zeer leuke maar ook hilarische spelonderdelen spelen. Heerlijk. Kijken al uit naar 2025😉. Ruim 2 uur heen en 2 uur terug maar net zo leuk als een dagje Efteling.

Ik vond het echt super jammer dat Utah niet mee kon komen dit jaar. Hij was donderdag door zijn rug gegaan en hier zou hij zich zo druk maken dat dat echt niet goed zou zijn voor hem nu. Alles staat nu weer recht maar het is nog wel 2 weken herstellen. Echt balen😪. Van goede timing heeft hij nog nooit gehoord. Van wie zou hij dat nou toch hebben🤣. Niet van Leendert maar denk meer richting Uttah!😉.

Na nog een rondje strand ligt Bodhi nu voor pampus in de bench te snurken en te dromen van de dag. Alleen op deze dag loopt hij volledig ontspannen rond en kan iedereen hem aaien. Die kont de eerste 2 dagen niet meer boven water denk ik🤣.

Heeeel erg bedankt voor deze top dag. Rust lekker uit. Jullie hebben het verdient.

Gr. Familie Loos. En een pootje van Utah en Bodhi.

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?