Strandwandeling 2016

 

        5de BLACK PALACE TECKELSTRANDWANDELING


Afgelopen zondag 11 september heeft teckelkennel BLACK PALACE opnieuw geschiedenis geschreven, nl de “Hit” van terugkomen van de eerder gefokte puppy’s, welke werd bedacht door de (eigenaren) fokkers van teckelkennel BLACK PALACE, Cees, Billy-Ray en Marion Zwart.

Mooie jongen uit Roosendaal – Touch down FBP UTAH

Uiteindelijk waren we met zo’n dertig teckels en zo’n veertig teckeleigenaren, of zoals onze vrienden uit het Friese Kolderwolde beweren “teckeldienaren”, het betreft de lieve Anna met Evert en onze JUWEL from BLACK PALACE, alias de koninklijke DOES.

Juwel FBP H.K.H DOES

 

Ook wil ik de trouwe wandelaars van het eerste uur uit PORTUGAAL nog even noemen, dit zijn Marijke en Bert, dit jaar met hun dochter Vera, de teckels JACKPOT from BLACK PALACE, alias JORIS en zijn choco “broer” GUUS.

Jackpot FBP JORIS

 

Zondag was een echt lustrum, het eerste van de vijf gelopen strandwandelingen, te weten in 2011 2012 2013 2015 en 2016.

Het concept teckelstrandwandeling is  o.a ook daarom in het leven geroepen, om zo steeds de ontwikkelingen van je fokproduct te kunnen blijven volgen en daar je voordeel mee proberen te doen, uiteraard kan en moet je dan wel extra kritisch blijven kijken naar je pups.

Links; Take Away alias Bruce | Rechts; Time-Out alias Tiny / Save This Selfie alias Floortje, Twist ’n Shout alias Frutsel & Touch Down alias Utah

Het is op deze manier dat we dit dan kunnen, simpel omdat je zo dan ook contact kunt blijven houden met de eigenaren, maar vooral met de schatjes (puppy,s) van onze eigen ouder- teckels.

Twist ’n Shout FBP FRUTSEL

 

Maar even terug naar de dag zelf, we hadden afgesproken op een parkeerterrein vlakbij de strandafslag waar we verzamelden ondergetekende had ROYAL CANIN opnieuw gevraagd om een kleinigheidje welke  we dan konden uitdelen namens dit voermerk waar ik erg blij mee ben.

 

Normaal gesproken deel ik de rozetten welke deels gesponsord worden door HGS sportprijzen.nl uit na de wandeling, echter dit maal hebben we ze direct met het ROYAL CANIN pakket gegeven. Zo kon iedereen de aanwinsten direct in de auto laden. Het was ronduit fantastisch, ook de deelnemers met hun teckels waren er heel erg over te spreken, de foto’s van de honden spreken voor zich!

 

Dennis is dit maal de fotograaf, Rona en fotograaf Mario moesten met hun teckels LAZY SUMMER, NEVER-MIND alias J.J en REVENGE OF MILKA from BLACK PALACE  helaas door een vroeg geboekte vakantie, dit maal met pijn in het hart, verstek laten gaan, Niet vergeten mogen we onze lieve kennel- en knuffelhulp Marieke, dit maal heeft zij zich op onze UNDERCOVER FAITH gestort en ook op de andere jongste pups heeft ze uitstekend gepast.

Voor de liefhebbers we kregen nog even een voorstelling van een aantal van de kids.
v.l.n.r.; Lieke, Manno, Nina en Marieke.

 

Het is te veel om alle baasjes met naam en toenaam te noemen, maar vergeet niet dat ik met u allen zeer in mijn nopjes ben en u allemaal nogmaals bedank voor uw medewerking op een dag als deze, wel wil ik voor de bezoekers van onze site nog even vertellen dat er aardig wat teckels met hun eigenaren zo’n twee en een half tot drie uur in de auto hadden gezeten.

 

Het is dan ook voor het eerst in de afgelopen vijf jaren dat we dit doen, dat we werkelijk in zwemkleding de dag konden vieren. Onze eigen teckels waren i.i.g wel gekleed op deze prachtige echte stranddag. Billy-Ray, een echt kind van zijn moeder lag als eerste in het water, ook waren er diverse moedige teckels die zich in de op zich best wel woeste zee durfden te wagen.

 

Na afloop al voor de derde maal, op het (besproken) terras van strandpaviljoen “de STERN” heerlijk onze natjes en droogjes genuttigd, ook dit maal was het eten weer heerlijk, precies wat we gewend zijn van dit o zo gezellige strandpaviljoen, zo hebben we ook de nesten welke compleet waren vastgelegd, uiteraard heerlijk met en over elkaar gesproken en vooral hebben Cees en ik de pups goed kunnen zien, het resultaat is super, heerlijk hoe goed het met alle pups van ons gaat.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?