Strandwandeling 2015

Vierde BLACK PALACE teckelstrandwandeling 2015

Vorige week zondag, 20 September hebben we alweer voor de vierde maal een teckelstrandwandeling met onze eigen, en nakomelingen van onze teckels kunnen beleven.

Wat zo geweldig is, is dat we echt kunnen spreken van diverse diehards; dat zijn de mensen welke vanaf de eerste strandwandeling al van de partij waren en nog geen enkele hebben gemist; wie wij bedoelen weten betreffende mensen, dank jullie hiervoor.

Het is tenslotte zo leuk voor ons, dat de moeite om zoiets te organiseren i.i.g echt word gewaardeerd!

Ira en Manny

Gezellig he

Zoals elk jaar verzamelden we op de afgesproken parkeerplaats van de locatie in Groote Keeten waar Marion tasjes met (gesponsorde) proefproducten van Royal Canin voor elke deel nemende hond uitdeelde. Toen echt iedereen gearriveerd was klokslag 13.00 uur liepen we richting strand, met 26 teckels en 32 begeleiders, kortom een prachtig gezicht voor de fokkers.

Jora en Quegley, Brenda en Anja

Diego en Gijs

Grappig was dat er door meerdere mensen opmerkingen gehoord werden zoals, is het vandaag nationale teckeldag of waren de teckels in de aanbieding misschien?

Vele leuke en bemoedigende reacties, altijd fijn om te horen, zo’n goed anderhalf uur later hebben we nog even geposeerd voor de groepsfoto van 2015, en konden we richting het terras waar eerst heerlijke versnaperingen voor de teckels (sorry Jora en Diego) werden uitgedeeld, in de vorm van een waterschildpad of zeester door de meiden Lieke (medebaasje van May-Day) en Marieke (onze zeer gewaardeerde Kennelhulp)

Geen Peertje maar Super Peer

Net als 2013 konden we weer rekenen op een heerlijke en goed verzorgde lunch bij strandpaviljoen “de Stern” onder de leiding van Nicolette en uiteraard lekker bijkletsen over de teckels, ons aller liefde; wat extra leuk was dat er dit jaar zelfs al eigenaren van de pups in wording meeliepen om zo de sfeer te proeven, ook deze mensen hadden erg genoten ondanks dat zij nog even geduld moeten hebben voor zij hun pup in de armen kunnen sluiten.

Kortom een zeer geslaagde middag weer van, en voor de eigenaren
en lieve vrienden van Black Palace!

Met zijn allen met Cees

Lieve deelnemers nu al hartstikke bedankt voor jullie positieve reacties en fijne complimenten.

de hele groep met Mario

 

Warme teckelgroet,
Marion.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?