Maart 2019

Column van Regina

De VIP behandeling


Frutsel en Vip op date op 3 en 5 Januari

Dat Frutsel de uitgelezen teckel was om mama te worden was al bekend dus nadat de alle plichtplegingen geregeld waren kon er over gegaan worden tot een dek-date met een knappe herenteckel. De zeer ervaren Marion had haar oog laten vallen op VIP als partner in teckel-love. Dat Frutsel èn VIP het hier volledig mee eens waren bleek tijdens een eerder gezamenlijk uitje. Uiteraard was het even wachten op de loopsheid (nou ja, even…? Frutsel had haar loopsheid om onbekende reden 2 maanden uitgesteld!).

Toen eindelijk de dag zich aandiende voor DE Love-date spoedden Marion, Cees, ik en natuurlijk de loopse knapheid naar het huis van VIP. Daar aangekomen sloeg de vonk direct weer over tussen de twee. VIP ontving Frutsel allerhartelijkst (met direct zijn tong ongeveer op zijn tenen en zijn ogen sprongen bijna uit hun kassen bij het zien en ruiken van deze heerlijke teckelschoonheid) en wilde eigenlijk het liefst direct ‘aan de slag’. Anja, het vrouwtje van VIP, had koffie gemaakt maar we kwamen daar niet eens aan toe, zo leuk vonden ze elkaar.


Frutsel en Vip op date 3 en 5 Januari

Zo’n dekking blijkt best wel een ding, ik had dat nog nooit meegemaakt.

Het is tenslotte best een intieme aangelegenheid en wij allen verwachtten dat het wel even kon duren, het was daarom dat wij aangenaam verrast en trots op dit prille paar toch nog snel aan de koffie konden! Onervaren… hoezo onervaren… In een keer lukte het VIP om te doen wat er van hem verlangd werd, dit was zelden vertoond. Om nog zekerder te zijn werd de blijde gebeurtenis 2 dagen erna nog eens herhaald tot grote blijdschap van het liefdespaar. Alleen toen had VIP er iets meer moeite mee. Kennelijk nog meer onder de indruk van zijn knappe vriendinnetje wilde hij zich graag bewijzen maar het ging iets minder snel, maar uiteindelijk lukte het toch. Poeh, poeh dat was me het avontuurtje wel!


Frutsel in hoopvolle afwachting

Toen begon het afwachten of er inderdaad puppy’s kwamen; maar al snel merkten we verschil in Frutsels karakter. Ze was niet te genieten en ze sliep veel meer dan normaal. In de loop der dagen zagen we ook haar buikje in omvang toenemen en toen we een afspraak voor een echo hadden was het niet meer de vraag of ze zwanger was maar hoeveel pupjes er zouden komen. Manlief hield voet bij stuk dat het er vijf zouden zijn, ik dacht aan het eerste nestje van Frutsels mama Uttah! en hield het op vier… plusminus….

Echo 33 dagen oud

Braaf op haar rugje liggend mocht dierenarts Ilona de echo apparatuur op haar buikje laten zakken. Met Marion, Cees, Anja en mijzelf in Ilona’s kielzog in het echokamertje gepropt  hielden we de adem in en de ogen gericht op het beeldscherm: Het apparaat had haar buikje nauwelijks geraakt of Ilona riep al vrolijk dat het raak was en vooral dat het erg druk was in het buikje! Opluchting alom, fantastisch nieuws er zijn kleine VIPFrutseltjes in aantocht! Maar hoeveel… Dat kon nog niet worden vastgesteld. Daarvoor was het wachten op een foto maar eerst even lekker een weekendje weg. Wordt vervolgd!

Lieve teckelgroet,

Regina

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?