Reuen Leendert & Wolf

Leendert belangrijke schakel in de Black Palace Fok

 

 

Ook weer eens ander nieuws omtrent het fokken, onze Leendert is met welverdiend pensioen, meer dan trots zijn we op zijn dochters en zonen, zowel Choc & Tan als Black & Tan; inmiddels is onze Leendert ook al grootvader en zowel in de eerder genoemde variëteiten Bl&Tn en Choc&Tn; als in deze beide kleurvariëteiten getijgerd.

Bovendien heeft Leendert zijn opgeruimde karakter, fijne omgang evenals zijn goede stabiele gezondheid doorgegeven aan zijn puppy’s.

 

 

 

 

 

 

Diverse kinderen/kleinkinderen van deze kanjer zullen in de toekomst worden ingezet in ons fokprogramma, uiteraard houden we u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen!!

Maar zoals gezegd, we zochten al langer naar een waardig opvolger van onze Chocoladebruin & Tan “Leendert uit het Knapheideland”.

We keken bij diverse fokkers in binnen en buitenland, en zo vonden we uiteindelijk onze knappe Black & Tan Reu Venom Diva Noire WOLF.

Wolf is geboren bij de bekende Hongaarse Fokker Zsolt Bencsik. Zijn FCI stamboom liegt er ook niet om, hij heeft een heerlijk karakter en een prachtige uitstraling.
Hopelijk gaat deze, nu nog 16 weken oude, knappert veel betekenen voor ons fokprogramma in de toekomst!!

WOLF_Venom_Diva_Noire_1

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?