I-nest 13-7-2021

13 juli 2021

Hiep Hiep Hoera I-nestje geboren

 

Ja hoor u leest het goed het nestje van Yara en Orson is geboren op afgelopen 13-07-2021, het was een pittige bevalling maar er werden zeven mooie fijne puppy’s geboren; met wat haperingen werden er vijf reutjes en twee teefjes geboren, drie Bl&Tn reutjes twee Bl&Tn teefjes en twee Choco&n reutjes.

Prachtig nestje met de trotse mama Yara, wel wat onwennig maar zeer liefdevol. In principe goed nieuws echter er was een klein mannetje, Teckeltje Rood, welke moeite had met groeien. Maar het was een dappere strijder alleen met/tegen broers en zusjes welke echt zo’n 50 gram zwaarder waren, bij de slecht op gang komende borstvoeding, echt te sterk om mee/tegen te strijden.

Wij hebben met heel veel moeite geprobeerd om dit moedige mannetje bij te voeden, dit ging, maar niet snel genoeg; na de leuke roze wolk kwam veel bewolking en ons jongetje Rood, (In Our Heart FBP) hebben we na vijf dagen te leven tussen hoop en wanhoop, alsnog uit handen moeten geven!!

Zeg Nou Zelf FBP YARA

 

Begin deze week hier dus een gitzwarte wolk, maar op dit moment gaat het nestje en Yara-mama wel goed, hopelijk kunnen we nu weer een beetje terug naar het gevoel van een weliswaar aangepaste, roze wolk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puppy’s 5 a 6 weken op de foto!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?