We zijn er weer !!!

Dennis_en_marion

We zijn er weer !!!
8 augustus 2012

 

Dennis_en_marion

Dennis_en_marion

Daar zijn we weer terug beste liefhebbers van BLACK PALACE teckels, het heeft gelukkig minder lang geduurd als waar wij op hadden gerekend; op Maandag 06 Augustus om 21.30 uur hebben Dennis en ik de “oude site” uit de lucht gehaald en wij hebben onszelf opgesloten om de nieuwe Lay-Out en wat veranderingen snel te kunnen plaatsen, hopelijk is de site hiermee (ook volgens u) wat overzichtelijker geworden.

Helaas, het was echt de bedoeling om veel weg te gooien en daar ben ik niet echt in geslaagd; in het echte leven is dit ook niet 1 van mijn sterkste punten.


(Master at work !)

Ieder artikel bevat zoveel tijd, liefde en emotie in zich, daarom was weglaten een lastige optie en dus is dat niet echt gelukt. Wat echter wel lukte was om de nesten onder te brengen in een overzichtelijk nieuw hoofdstuk n.l. Eerdere pups van ons.

Daarnaast zijn alle hoofdstukken nu in eenzelfde lettertype geschreven, wat volgens mij even netter overkomt.

Ook hebben wij besloten om de fotogalerij in een keer te laten zien i.p.v. de slideshow eerder, zo kunt u nu door op sommige foto’s te klikken de betreffende foto groter zien. Dit werkt nog niet op alle foto’s door een nog onbekende fout.


(Ook Krab staat op het menu tijdens de strandwandeling)

Dan, daar kom ik weer, ik wil echt graag met het strandpaviljoen afspraken gaan maken en zij vragen om een nauwkeurige schatting van het aantal (menselijke) deelnemers.

Dussssssssss Lieve genodigde mensen, laat mij a.u.b. per E-MAIL weten of en met hoeveel mensen en Teckels u meedoet op de 23ste September 2012.

(lazy SUMMER kijkt erg uit naar de teckelstrandwandeling)

Tijdens het schrijven, van deze nieuwe actualiteiten, bereikt mij de toezegging van Mevr. Ton Wikkers, van teckelkennel Uit Het Knapheideland.


(L-Nest uit het knapheideland)

Zij zal samen met vriendin Cindy en hun pups te gast zijn op de Tweede BLACK PALACE teckelstrandwandeling; het betreft de nestzus (black & tan) Lieze, de nestbroer (choco & tan) Lars en nestbroer (black & tan) Gabber, van ons aller Leendert uit het Knapheideland.

Welnu, Cees, Billy-Ray en ik gaan nog even van de welverdiende vakantiedagen genieten en proberen dit te combineren met wat BLACK PALACE perikelen; wat dit inhoud daarover leest u wellicht meer in de volgende update!

Als laatste een oproep aan alle eigenaren van de door ons gefokte teckels. (dus J-nest, K-nest, L-nest)

Graag wil ik de site met wat foto’s van door ons gefokte Puppy’s weer bijwerken, ook foto’s voor de rubriek foto van de maand zijn welkom;
laat u mijn mailbox knallen?!!!!!!!


(De eerste zwemles/training voor Uttah! en Jolene is geslaagd !)

Een berichtje in mijn gastenboek is natuurlijk ook nog steeds heel leuk en wordt door ondergetekende erg gewaardeerd, U mag weer !!!

Tot een volgende update !!!

Teckelgroeten van Marion.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?