Update 5 januari 2023

Uttah IN SWEET MEMORY

Lieve teckelvrienden,

Allereerst een heel mooi nieuwjaar voor u allen gewenst!

Fijn dat ik eindelijk weer in de gelegenheid ben om u bij te praten, het heeft even geduurd, maar ……. nu eindelijk dus op onze nieuwe site. En dan nog even voor de statistieken, dat lange wachten op deze site is geheel mijn schuld, maar nu met de aandrang van hen die mij digitaal ondersteunen, Brenda en Dennis, is het dus zover gelukt!

Afscheid van onze trouwe Uttah!

Uttah 16-03-2010-03-10-2022

Maar wat hebben we hier een nare periode achter de rug; wij hebben op 3 Oktober onze lieve gekke geweldige Uttah! moeten laten gaan; deze legendarische teckeldame is ruim twaalf en half jaar oud geworden Uttah! was onze tweede teckel en echt een klasse apart!!!

We Love Uttah! Our Sweet Angel

Uttah was al zo’n anderhalf jaar aan het dementeren maar je gaat toch steeds je grenzen verleggen, natuurlijk uiteindelijk staan we voor 100% achter dit verschrikkelijk moeilijke besluit.

WE LOVE YOU YOUR WHOLE LIFE

WE’LL MISS YOU FOR THE REST OF OUR LIFES

Maar toch; wat hebben we genoten van deze zeer eigenzinnige teckeldame, een stoute babypup, later naar een nog stoutere puberteckel en dan naar een altijd eigengereid pittig dametje met heel veel clowneske streken, zij is wel altijd een goede eerlijke hond geweest met een fantastisch karakter, wat zij ook aan al haar nakomelingen heeft meegegeven!

In life, we loved you Dearly,

in death we love you still.

In our hearts you hold a place

No one else will ever fill

 

Nog even puppyfoto’s

K-nestje laatste week

Tja leuke tijden gaan altijd snel maar gelukkig hebben we genoten het afgelopen jaar van onze twee nestjes van de mama’s Day Dream Dribble J-nest en Xo-Cute PIP K-nest hopelijk kunnen we binnenkort al gaan uitkijken naar wat dames welke aan de beurt zijn voor een nestje.


Choco mama K-nest Xo-Cute FBP PIP met haar grote kleine zus Up and Go FBP TEDDY

Eerder de op een na laatste foto’s van onze K-kanjers van ons laatste nestje in week 8/9 de herfst foto’s had u al kunnen zien maar deze mooie strandfoto’s had u nog tegoed; bij deze!!

Vakantie herfst 2022

Vol verwachting op weg naar de vakantie 2022

Zo voor het invallen van de herfst hadden Cees en ik, onszelf nog een campervakantie beloofd. Uiteindelijk was het dan zover we vertrokken met onze twee veteranen Qwissie en Jolene. Op de foto’s kunt uzelf zien wat de beide belegen dames een heerlijke twee weken hebben gehad!

Uiteraard hadden wij het zeker net zo fantastisch.. dat begint al omdat je heerlijk een beroep op je lieve trouwe (teckel-)vrienden kunt doen. Zo word je heerlijk ontzorgt!

Onze jongste dames Undercover Faith FBP en Give A Little Bit FBP werden met open pootjes en armen ontvangen op het teckellandgoed van Anja.
Haar Beachboy’s en one Beachgirl QUEGLY – VIP- STEVIE en BILLIE JEAN kortweg landgoed BEACHTECKS.

 

 

Onze heerlijke O Lala a Poker-Face FBP POKER ging naar haar lievelingsonderkomen en vaste verblijfsplaats in het vijf sterren hotel Westzaan bij Marc en Regina en hun Musketeckels!! FLOOR – FRUTSEL – BROWNIE – EN YARA.

Dus heerlijk op weg naar een (wat achteraf bleek), een 3300 kilometer lange rit welke na Nederland begon in België dan naar Luxemburg, hierna naar

Jolene regelt de navigatie

Duitsland naar Frankrijk dan Zwitserland verder naar

Sirmione Italie

Italië terug door Oostenrijk dan weer door

Duitsland en zo terug naar ons kikkerlandje Nederland met bijpassend weer.

Echt super van heerlijke Herfstbossen genoten en elke nacht op een andere Camperplaats gestaan en geslapen.

Zo, dat was weer fijn om jullie bij te kunnen praten, alleen is er gewoon veel gebeurd, ik heb wat dingen naar voren gehaald maar kan niet alles bespreken maar de hoofdlijnen heeft u zojuist gelezen.

Nu weer ruim twee weken thuis en direct al was er genoeg werk om te doen, ook weer andere verplichtingen riepen om aandacht, gelukkig wel leuke hoor!

Ook hebben we zoals u kunt zien deze nieuwe site alvast online, eindelijk wil ik haast verzuchtten, maar zeker voor de oude getrouwe onder u, wellicht is er nog iets wat u mist; wat eerder op onze site stond. Dit kan kloppen, maar er word nog altijd gewerkt aan deze vernieuwde site. Dus heb geduld met ons.

Altijd plaats voor foto’s

Nog even, dit gebeurde allemaal in het laatste kwartaal van 2022; echter er is veel meer gebeurd, maar op dit moment wil ik daar nog even mee wachten om nu te delen. Ik hoop dat ik zeer binnenkort weer een update met u kan delen!

Warme teckelgroet Marion en Team

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?