Update 29 december 2023

Hallo lieve teckelliefhebbers;

Op dit moment zou ik graag het afgelopen jaar positief met u willen delen maar zoals het vaak gaat was dit jaar niet helemaal wat ik in gedachten had toen ik vorig jaar de laatste update schreef.

Zoals misschien sommige mensen weten hebben wij onze gekke stoute Uttah en een maand later onze  lieve Jolene moeten laten gaan. Deze heerlijke lieve mooie meiden waren resp. 12,5 en bijna 12 jaar een best respectabele leeftijd, maar ondanks het verdriet konden wij het verlies van hen na verloop van tijd een plekje geven.

Maar dan dit bijna afgelopen jaar, niets gaat niet alles zoals het moet, maar een aantal van u weten dat het best zwaar was toen wij, en vooral de baasjes veel te vroeg abrupt afscheid moesten nemen van hun lievelingen.

Gelukkig hadden we wel nog een fantastische vijfde Teckel Doe Dag in September; een evenement wat wij (proberen) elke twee jaar te organiseren, de recensies en het napraten waren zo vol lof, heel fijn om te horen.

Uiteraard hadden we dit jaar ook nog nestjes, gelukkig heel fijn foknieuws; allereerst op 23-01-‘23 hebben we een tweede nestje van onze Zeg Nou Zelf from Black Palace YARA en onze Venom Diva Noire WOLF kunnen begroeten, het L-nestje met vijf gezonde puppy’s.                                                   

Op 21-03-’23 werd onze tweede, hopelijk as (fok)-reu, geboren bij Lammy Hamelink; Rood gestreept onze Barcode v d Mibafshoeve MYLES, waarschijnlijk zullen we in 2024 ook hem in het fokprogramma gaan inzetten.

30-06-’23 onze Undercover Faith en Goudnoot het laatste nestje van Faith, het M-nestje met vier prachtige rode puppy’s, helaas werd het nog een keizersnede maar onze dappere Faith heeft toch heerlijk kunnen genieten van dit nestje.

Nog net dit jaar in December op 09-12-’23 worden de puppy’s van Day Dream Dribble from Black Palace en Venom Diva Noire geboren, ook dit is een kwartet, waar wij nu weer elke dag van kunnen en mogen genieten.

Dribble N-nestje week 1

Lieve mensen hopelijk heeft u genoten van de kerstdagen en nu nog lekker op naar het nieuwe jaar met nieuwe kansen en geluksmomenten, van hier wensen wij u allen een heel goed en gelukkig 2024 Warme groet, Marion, Cees en team!

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?