Update 12 maart 2024

Lieve teckelvrienden,

PUPPY”S

Nou hier weer een prachtige mijlpaal; onze kleine Give A Little Bit FBP LITTLE BIT dus heeft haar eerste nest gekregen ze zijn geboren op 1 Maart jl, twee teefjes en vijf reutjes; zoals het er nu uitziet gaat alles voorspoedig.

Mama LB is een heerlijke mama een tikje bezorgd, maar supertrouw.

Op deze foto’s zijn de O-monstertjes 1week oud dus redelijk pril geluk.

FOTO UPDATE N-NESTJE

Even voor de liefhebbers een foto-update van ons heerlijke N-nestje, de laatste hier genomen, de mini’s zijn alweer een poosje bij hun nieuwe baasjes. Maar wat weer een pracht van de mooie papa Wolf en de prachtige mam Dribble.

JARIGEN MAART

A-nest 06-03-2019

W-nest 10-03-2017

H-nest 26-03-2021

Eerder vertelde ik u dat we een aantal jarigen hebben in maart; ik vertelde u de data van de jarige nestjes, maar ik vergat echt ook de onmisbare honden welke ook een aandeel hebben in de kennel dat is de papa van meerdere kids from Black Palace;

JARIGEN APRIL

Venom Diva Noire WOLF op 18 MAART viert hij zijn derde verjaardag!!

Dan een andere binnenkort, zeer belangrijke hond onze as rode dekreu Barcode van de Mibafshoeve MYLES, waarschijnlijk word hij dit jaar voor het eerst papa.
Op 21 MAART zal hij zijn eerste verjaardag vieren. Myles woont bij Rona en Mario in Den Helder; samen met REV.

Ook in April zijn er nestjes jarig; maar ook is onze eerste choc & tn dekreu LEENDERT jarig hij zal op de 11de April zo’n 12 kaarsjes mogen uitblaffen!!

Ook is ons legendarische Q-nestje jarig ; op 21 APRIL viert dit nest hun 10de verjaardag…

Een dag later is ons (2de) J-nest, dus dan 22 APRIL voor de tweede x jarig.

Dan de 24ste ; ons (1ste) L-nest viert dan hun twaalfde verjaardag,… alvast gefeliciteerd lieve eigenaren.. uiteraard zullen de kaarten hopelijk op tijd op de mat liggen…

Wij wensen al deze kanjers een heerlijke verjaardag en nog vele jaren in het vooruitzicht toe.

FOTO”S FOTO”S

Eerst even nog wat leuke foto’s om te delen met u waarschijnlijk herkent u eea

En…. Zoals altijd heeft u nog leuke ontroerende lieve gekke etc… foto’s van uw (teckel) lievelingen, deel ze met ons en stuur ze naar ons: info@teckelkennelblackpalace.nl en ik plaats ze graag op deze site!!

Op dit moment even genoeg, geteckeld we gaan genieten van onze heerlijkheden.

Warme teckelgroet,

Marion en haar onmisbare team.


WAT WAS ER TOCH MET KLEINE FUCHSIA

Nog een nagekomen verdrietig bericht als laatste; vanmiddag hebben wij afscheid moeten nemen van een prachtig nieuw leven.. helaas heeft onze kleinste dame Fuchsia, na een strijd van bijna drie dagen, het verloren van een buikvliesontsteking.. het was zo’n dapper dametje vol trots en heel moedig!! Ik weet stiekem dat Faith haar met open pootjes heeft ontvangen, wat een verdriet zo’n klein onschuldig popje..

ONS HART HUILT OPNIEUW!!!!!!

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?