Hoi Marion en Cees

Afgelopen zaterdag zijn we voor de 2e keer naar de andere kant van Nederland gereden (zoals onze kinderen dit verwoorden) om onze nieuwe aanwinst Don't you dare (genaamd Sjef) op te halen.
Bij de eerste ontmoeting zijn we hartelijk ontvangen door Marion en Cees en het voelde meteen al goed. De volwassen teckels en puppy's liepen heerlijk door de woonkamer. Huiselijk en ontspannen hebben we gepraat over van alles maar ons gevoel was meteen goed. Omdat het zo'n prettig gesprek was waren we er snel over uit dit warme nest willen wij wel een lieve pup.
Doormiddel van foto's en video's werden we op de hoogte gebracht zodat we alles konden volgen.

Na lang wacht was afgelopen zaterdag de grote dag. Wat keken de kids uit naar deze dag, maar ook wij konden niet wachten. Na een duidelijke en fijne overdracht (met volop leuke spulletjes en een mooi boekwerk van Sjef) mochten we Sjef meenemen.

En ik kan je vertellen Sjef doet het supergoed! Hij slaapt de nachten prima door en moeten hem zelfs wakker maken in de ochtend. En overdag kwispelt hij heerlijk rond. We kunnen hem nu al niet meer missen.

Ik ben dus alleen maar positief over de teckel kennel van Marion en Cees.

Ga zo door want ieder dier komt bij jullie op de 1e plaats.

Groetjes Yvonne, Hans, Manouk, Cato, Jip en natuurlijk onze Sjef! – Yvonne van Dingenen

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?