Hallo lieve familie Zwart,
Sinds kort zijn wij verblijd met de komst van ons nieuwe huisgenootje Brownie. Een heerlijk mannetje met enorme stembanden 😉 (Op dat punt heeft moeder Natuur wel ietsje overdreven :grin ). Het grappige was dat hij, tijdens onze kraambezoeken, ons heeft uitgezocht.
Waren 2 teckeltjes nog niet genoeg vraag je je af: Nou, wij blijken dus te behept te zijn met MDS (Multiple Dachshund Syndrome) en was er voldoende ruimte over in ons hart en huis.
Frutsel vindt het helemaal geweldig en fungeert dan ook als zorgzame pleegmoeder, soms iets te zorgzaam. Floortje moet er toch echt wel aan wennen maar zo af en toe ligt ze nu toch lekker tegen hem aan (en hij bij haar) wast even stiekem z'n oortje of mag hij ook even samen met haar speeltje spelen. Maar als we niet oppassen sleept ze hem aan het speeltje de kamer of de tuin door want ja ze is uiteraard toch echt de sterkste. Maar Brownie geeft zich niet snel gewonnen en en houdt dapper stand :p (en waarschijnlijk denkt hij… wacht maar tot ik groter ben…).
Lieve familie Zwart wij bedanken jullie weer voor de goede start die hij bij jullie heeft gehad, het ge- en verwenpakket en voor alle adviezen en steun dat er altijd is waar nodig. Jullie zijn echte topfokkers. We zien jullie sowieso weer bij de strandwandeling!
Liefs van ons uit Westzaan! Dikke knuffel en kus van Regina en Marc en pootjes en likjes van Frutsel, Floortje en Brownie – Regina en Marc

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?