Lieve familie Zwart,
Even weer een berichtje over onze meiden Frutsel en Floortje. Het gaat heel goed, ze groeien als kool maar krijgen nu ook wel puberstreken, vooral Floor :upset ! Ze is ook zo erg verslaafd aan apporteren dat wij de activiteit omgedoopt hebben tot 'apFLOORteren'. Zonder pardon wordt elk gezinslid ieder moment van de dag ingezet om wat voor speeltje dan ook weg te gooien. Zij is ook de luidruchtigste van de 2. Sinds kort worden we door onze buren met enige regelmaat geattendeerd op het geblaf van haar als we er niet zijn. Toch wel een puntje van aandacht.
Frutsel is echt een knuffel- en kroelteckel, het liefst op schoot liggend. Toen ik laatst geveld was door een flinke griep en erbij lag als zo'n welbekend hoopje ellende was zij het die niet van mijn zijde week en naast me op de bank lag met pootje rustend op m'n rug of buik, mijn snotneus 'uitbaggerde', mijn voorhoofd bette (met de tong) en me liefdevolle likjes gaf en terwijl het teckelkwijl dan van m'n gezicht afdroop, ik bedacht wat er allemaal nog meer gewassen en gelikt wordt door zo'n teckeltong voelde ik me niet echt beter :eek! Maar zo zorgzaam en lief!
Floortje daarentegen zat naast de bank waar ik op huisde met haar speeltje in haar bek, je zag haar letterlijk denken: "er moet toch ergens nog een werkende hand aan dit 'kadaver' zitten die mijn bal kan gooien"! 😕
Verder hebben we samen dikke pret en genieten met z'n allen van de jonge hondentraining waar we aan deelnemen. En ondanks het eigenzinnige teckelkarakter doen ze het helemaal niet slecht. Oké oké… ze krijgen snoepjes als beloning! En ja, toen ze laatst m'n 3000 stukjes tellende puzzel 'uitgeprobeerd' hadden was ik echt niet blij :upset Tja, had ik het ook maar beter moeten opruimen… Eigen schuld baas!
Lieve groetjes, pootjes, likjes en knuffels uit Westzaan van Regina en Marc, Frutsel en Floortje – Regina en Marc

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?