Lieve familie Zwart,

Op Facebook lazen we over de fantastische prestaties van Thinking out loud alias Diva en May-Day op de internationale dog show Rijnland. Gefeliciteerd met deze super prestatie. Daar mogen jullie zeker trots op zijn!!

Hier hebben we even een mindere tijd gehad. Floor werd letterlijk overvallen door wat achteraf vermoedelijk een virus bleek en werd hier heel snel heel ziek door dat met enige spoed de dierenarts bezocht moest worden. Na vocht en een injectie toegediend gekregen te hebben was het afwachten. Letterlijk zijn we enige uren bang geweest voor het ergste, zo beroerd was ze er aan toe. Nog nooit zo blij geweest toen het uren later weer wat beter ging en ze weer wat zelf kon drinken. Na een paar dagen medicijnen en op eerst vloeibaar voedsel en later kleine beetjes geweekt voer is ze weer opgeknapt en gaat het goddank weer beter, al is ze nog snel moe. Frutsel was hiervan totaal van slag en week net als ik geen moment van haar zijde. Heel aandoenlijk om te zien hoe ze steeds een pootje op de rug van Floor legde alsof ze haar wat moed wilde geven.
Ook hier is volop gewisseld en hebben ze beiden al prachtige nieuwe tandjes gekregen en hebben we nu inmiddels een kies en een hoektand gevonden dankzij de tip van de verse runderkluiven. Helaas is het wat lastig te bepalen van wie die nu precies zijn :roll .

Lieve groeten en een dikke knuffel van ons uit Westzaan en een pootjes en likjes van Floor en Frutsel – Regina en Marc

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?