Lieve familie Zwart,
Nog steeds in opperste verliefdheid op onze meiden :p ! Wat doen ze het goed en ze groeien ze flink. En wij genieten elke dag. Met onze zonnestraaltjes in huis! Frutsel is een echte knuffel- en kroelteckel die zelfs graag in je nek kruipt en kusjes geeft maar is ook in staat om een echte wurggreep op Floor los te laten als dat nodig is. Want Floor houdt van stoeien :roll maar ook apporteren vind Floor helemaal het einde. Vooral als een tennisballetje met piep tevoorschijn komt verandert ze in een demonisch wezen totaal in de ban van dit hypnotiserende kleinood :upset !
Er is echter 1 monster in huis waar beiden nerveus van worden… Het laat zich regelmatig zien en als zijn lange dunne 'tentakel' zich aan de muur 'hecht' laat hij zijn gebrul door het hele huis horen om vervolgens met zijn lange snuit alles op te zuigen waar hij komt . Dan rennen zo ver mogelijk uit de buurt om zich te verstoppen en laatst hadden ze zich zelfs in het toilet verschanst….
Gisteren de 1e puppytraining gehad: ondanks de bittere kou was het erg leuk en leerzaam. Maar we vragen ons af…. puppytraining of toch 'baasjes' training!? 😉
Verder is naar buiten als het regent 'NOT DONE'… Als er 2 teckels boos kunnen lijken is het op zo'n moment, schuilend onder buurmans heg! Dat je als meelopende baas ook nat wordt en niet onder een heg kan schuilen is bijzaak :sigh ! Ook door een plas lopen is er niet bij maar met een grote boog erom heen, tja wat zou jij doen als je je pootjes met je eigen tong moet wassen??? :eek
Laatst moest Floor plassen maar het regende… zittend op de drempel zag je haar denken… Uiteindelijk zette ze haar billetjes achterstevoren net over de drempel en plaste precies net voorbij de drempel buiten de deur… kleine slimme teckel!
Verder hopen we, lieve Marion en Cees, dat het lege nestsynroom weer voorbij is en jullie weer hersteld zijn van alle gezondheidsklachten!
Lieve groeten uit Westzaan van Marc en Regina 🙂 – Regina en Marc

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?