Hallo lieve familie Zwart,

Wij, Frutsel en Floor, willen even laten weten dat we het heel erg naar ons zin hebben bij onze baasjes Marc en Regina :p . Er zijn hier in huis heerlijke plekjes om lekker te spelen of slapen. Ook is er een grote tuin waar we fantastisch in kunnen spelen en zetten we onze messcherpe tandjes in allerlei kauwbotjes en speeltjes! Maar het fijnst van alles is als het vrouwtje onze geruite deken op de bank legt… Dan is het feest… Want dan mogen we lekker erbij komen zitten en knuffelen met onze baasjes :grin en vallen we vaak op schoot lekker in slaap :zzz !
We zijn ook al mee naar de winkel geweest om speeltjes te kopen en in het bos wandelen was wel eerst een beetje eng maar nu vinden we het geweldig! Ik hoorde het vrouwtje ook vertellen over het strand… Wat dat is weten we nog niet maar dat schijnt iets heel leuks te zijn en als het niet te koud is gaan we daar ook naar toe.
De baasjes hebben er ook duidelijk veel plezier in dat we er zijn, nou ja… laatst had ik, Frutsel, een grote tak van een struik af getrokken om mee te spelen maar daar was het baasje niet zo blij mee denk ik 😕 maar ik vond dat het wel kon en had er veel lol mee 😉 ! Verder doen we goed ons best om veel nieuwe dingen te leren: b.v. niet de sloffen van de baas op te eten maar met onze eigen speeltjes te spelen en echt buiten onze behoefte doen. Kortom, het gaat goed met ons èn met onze baasjes, we zijn dan ook al flink gegroeid en we hopen dat onze broertjes en zusjes het net zo naar hun zin hebben bij hun baasjes als wij 🙂 .
Ook hopen we dat jullie, Marion, Cees en Billy-Ray ons niet te veel missen, bij jullie thuis was het immers ook heerlijk toeven zowel voor jullie als voor ons en hebben we daar een goede start gehad waar iedereen veel profijt van heeft!

Liefs, een pootje en dikke teckelknuffel van Frutsel en Floor – Frutsel en Floor

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?