Het lange wachten is voorbij! Frutsel en Floor zijn thuis. En wat een heerlijkheid is dat :p . De thuisreis verliep goed al liet Floor weten het geluid van een volwaardige brandweersirene te kunnen produceren terwijl Frutsel het allemaal over haar heen liet komen.
We zien nu ook goed de verschillende karakters: Frutsel speelt het liefst samen met je met piepbeest of trektouw en is iets ondernemender, Floor zet liever haar bevallige billetjes op schoot om lekker met je te knuffelen en kijkt de kat eerst even uit de boom voordat zij ergens op af duikt.
Maar allebei vinden ze het heerlijk om lekker in 1 van de benches te slapen en hebben dan ook heerlijk geslapen vannacht. Geen kik gegeven 🙂 terwijl wij de halve nacht 'op wacht hadden gelegen'. :roll Maar wat voelen we ons nu compleet en rijk!
Marion en Cees ook van ons natuurlijk heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen, de altijd hartelijke ontvangst en alle adviezen en cadeautjes die we kregen. Bij ons zijn jullie altijd net zo welkom 🙂 – Regina en Marc

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?