Sok is thuis! 🙂
Gisterochtend was eindelijk het moment gekomen dat Sokje gehaald mocht worden. Weer werden we hartelijk onthaald door Marion en Cees, alle tijd werd genomen om alle papieren in te vullen, nog veel goede adviezen gekregen, ook we kregen een waanzinnig leuke mand gevuld met speeltjes en lekkers mee, brokjes en wat wij persoonlijk ook echt helemaal geweldig vonden; ook nog een klein doosje om als er gewisseld wordt om de tandjes in te bewaren met dank aan Dirk en een klein knuffelhondje met dank aan Rika.
Maar het grootste geschenk was toch echt dat kleine Sokje mee mocht.

En wat doet die kleine man het goed. De lange autorit heeft hij goed doorstaan. En na welgeteld 2 hele minuten voelde hij zich ook al behoorlijk thuis. Als een wervelwindje met tanden raast hij door de kamer. En wat is hij slim! Hoe de bal werkt waar brokjes uitrollen heeft die kleine binnen 15 minuten helemaal door. Zo mooi om te zien. Ik geniet echt volop.

En wat fijn dat Marion ook nu nog betrokken blijft, echt een topper 🙂
Heb al de nodige ervaring met honden, maar weten dat mocht er toch iets zijn, er een kei van een fokster altijd bereikbaar is..dat voelt erg prettig.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen! – Esther

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?