Na lang voorbereiden en zoeken naar de, in mijn ogen, juiste teckelfokker, kwam ik op de site van Marion terecht.
Wat een liefde voor de dieren spat van het scherm en nog belangrijker, ik zie een fokster die weet wat ze doet en de pups een geweldige start geeft in de meest cruciale inprentingsweken. Reden om een mailtje te sturen.

Een mailtje waarin ik direct heel eerlijk ook duidelijk maakte dat ik hoge eisen stel aan de fokker, zoals dat andersom natuurlijk ook logisch is vanuit de fokker naar de nieuwe baasjes toe.
Vaak schrikt dit af, veel fokkers willen geen kritische vragen, maar Marion reageerde geweldig! Ze snapte exact wat ik bedoelde, we lagen wat dat betreft echt op 1 lijn en het telefoongesprek dat volgde nam iedere twijfel bij mij weg. Marion nam alle tijd, beantwoordde alle vragen, stelde mij ook veel vragen, zoekt echt naar match tussen karakter hond en baasje, dit is in mijn ogen echt een voorbeeldfokster!
Ik woon bijna letterlijk aan de andere kant van Nederland, maar die afstand leg ik met alle liefde en plezier af gezien het goede gevoel dat ik krijg als ik denk aan wat een geweldig hondje ik ga krijgen door de fijne start die ze krijgen bij Marion.

Want ja….ik mag 1 van de mannetjes over een paar weken op gaan halen 🙂
Heel trots ben ik nu al op mijn kleine mannetje. Heb hem nu 2x bezocht en de volgende x dat ik hem zie, mag hij mee naar huis, wat duurt dat nog lang 😡

En nog veel leuker nieuws, zijn broertje komt ook naar deze kant van het land!
Twee heerlijke teckelventjes die elkaar heel vaak kunnen blijven zien 🙂 – Esther

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?