Hallo teckelvrienden,

Gisteren 19-11-2014 met Marion op teckels on tour geweest.
We zijn eerst naar Purmerland gereden waar we hartelijk zijn ontvangen met koffie en gebak ondanks we vroeg waren, het was erg gezellig we hebben nog even met de teckies op de achterplaats geweest waar er schitterende Newfoundlanders in hun kennel zaten. Junior mocht er even uit om kennis te maken met JJ en bon bon Rev. Rev vondt het een beetje eng maar junior vond dat ze daar maar even overheen moest. JJ kon zijn geluk niet op die vond hem helemaal geweldig.
Het was een pracht schouwspel om te zien, mensen geloof mij daar wordt je blij van.

Nou helaas was het alweer tijd en stapten we weer in onze teckel on tour bus om naar Baarn te gaan, we vonden dat we even tussen de bedrijven door wel even rustig aan mochten doen en zijn binnendoor gereden en bij een winkel centrum gestopt om daar even de benen te strekken en even rond te struinen.
Nou na even lekker rond gekeken te hebben weer in de welbekende teckel bus. We rijden gewoon lekker eigenwijs binnen door naar Baarn en ?Ja wat denkt u onderweg verliezen Marion en Mario hun focus en ja hoor een tuincentrum!! Ja u raad het al? Marion en Mario hebben nou eenmaal een beetje ondeugend karakter en kijken elkaar aan en zeggen te gelijk GAAN!! Dus ook daar hebben we onze sporen wel weer even na gelaten, iedereen uit de buurt weet wie we zijn(positief). Wat komen we tijdens het lopen hartstikke mooie kerstspulletjes tegen, en ja hoor ook de kerstmutsen, dus passen en een selfie. Wat een lol met een muts hahaha. Bij terugkomst bij het busje werden we nog even aangesproken door een dame die ook uit Den Helder kwam en nu in Hilversum woonde ook zei mocht even kennis maken met Rev en JJ.Daarna moesten onze lieve schatten natuurlijk ook even eten terwijl zei hun bakjes leeg eten hadden wij ons maar even geconcentreerd op onze oliebol. Nou op naar Baarn, het was even zoeken naar het juiste huis en ik (Mario) vond het wel even nodig om de auto bij de buren te parkeren, helaas verkeerde huis.
:roll :roll :roll We werden ook hier weer hartelijk ontvangen en JJ en Rev en de lieve diertjes die daar wonen hadden meteen kennis gemaakt en racen meteen met z'n allen naar de tuin waar de "nodige" dingen gedaan en weer gauw naar binnen want het was best koud aan het worden. JJ en Rev voelden zich heel snel thuis en gingen aan het spelen met de huis teckels. Manny en broertje van JJ werden helemaal gek en hebben zeer genoten van elkaar, Rev ging lekker mee doen maar hield het snel voor gezien en ging lekker te bed. Ook mochten wij van een heerlijke maaltijd genieten heel erg bedankt daar voor want het smaakte heerlijk. Iedereen waar we welkom waren bedankt we hebben er zeer van genoten. Nu wilde ik zelf ook even tegen de mensen zeggen waar we zijn geweest, bedankt voor de gastvrijheid en het mogelijk maken van mijn eerste teckels on tour.
Marion ook jij heel erg bedankt voor onze leuke dag!!!! 😉 😉 :grin :grin – Mario

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?