dag allemaal,

wij zijn een gezin uit Hoorn, bestaande uit papa Raymond (33), mama Jolanda (36), zoon Daan (6), dochter Michelle (3), Golden Retriever Guus (1) en poes Manas (7). Wij wilde graag een lief klein hondje erbij en zo kwamen wij op de site van Black Palace.
Na het telefoongesprek met Marion was ik (Jolanda) al verkocht. Marion sprak zo lief over de honden dat we eigenlijk zo snel mogelijk wilde komen. En natuurlijk kon dat, dus wij gistermiddag met de kinderen op naar Den Helder want daar woonde onze kleine pup Miracle. We werden zo hartelijk ontvangen door Alex en Marion en de kleine Miracle (Minnie) kwam ons direct begroeten. Na een heerlijk kopje koffie en uren lekker gekletst te hebben over van alles moesten wij toch echt weer naar huis. Omdat dit de laatste puppy was die een fijne huisje had gevonden bij ons zal het voor Alex toch wel een gemis zijn.
Thuis aangekomen was Guus erg blij dat hij een nieuw speel kameraadje kreeg. Minnie was totaal niet bang en snuffelde het hele huis door. Ze vindt het erg lekker om bij je te kroelen en slaapt dan ook het liefst bij je op schoot. Toen wij naar bed gingen en ze in de bench moest kwam er wel een kwartiertje protest maar daarna viel ze lekker in slaap.
Dank jullie wel!

Veel liefs Raymond, Jolanda, Daan & Michelle. – fam. Kuijper

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?