Hallo teckelliefhebbers,
IkApril & zal mij eens voorstellen.
Ik ben Rika en ik heb King Kick Off From Blackpalace.
Ik kwam eigenlijk heel toevallig op een verjaardag van een vriend en vriendin in contact met Mario(eigenaar van James en nu ook van Summer).
Hem vertelde ik mijn grote wens en tevens aarzeling om als alleenstaande en fulltime werkende een hond aan te schaffen.Nu kan ik dit verhaal heel lang maken maar kort gezegd via Mario nam ik contact op met Marion die toen nog niet kon zeggen of Uttah zwanger was,de klik met Marion was er direct.
Al snel mocht ik komen kennis maken en raakte onder de indruk van hoe Cees en Marion en ook zoon Billy Ray begaan zijn met hun honden.Toen ik in aanmerking kwam voor een pup was ik er heel blij mee daarnaast beloofde Marion mij om de nodige begeleiding en ondersteuning te geven.Aangezien ik dit echt nodig had omdat ik nog nooit een hond had gehad.(ook daarin ben ik niet teleurgesteld) Zo is dus King bij mij en April (de poes) terecht gekomen.Net als iedereen in het gastenboek ben ik zeer te spreken over de karakters van de Black Palace teckels en die van King in het bijzonder. Dat ik naast een heerlijke hond ook nog fijne vrienden eraan heb over gehouden is alleen maar nog een pluspunt van deze kennel.
Zo had ik de eer om volop betrokken te zijn bij hun laatste twee nestjes. K-en L-nest. Wat ook zo leuk is dat ik regelmatig wordt betrokken bij activiteiten welke Marion regelmatig bedenkt.Dat ik met King niet de eerste de beste heb gekozen,blijkt volgens mij wel uit de uitslag van zijn eerste show op de Jongehondendag.In zijn klasse viel hij net buiten de prijzen,King werdt net geen derde maar vierde met zijn puntenaantal(zie shownieuws Jolene).
Op dit moment ben ik begonnen aan mijn vakantie en ga ik samen met Marion(on tour) om de stambomen persoonlijk te brengen. Dit wordt waarschijnlijk eind week 29. Hierover later meer. Zover genoeg pluimen voor deze betrokken lieve honden (Teckel) liefhebbers,en ik wil nog een compliment uitdelen voor deze prachtig verzorgde site,dus ook voor inDennis veel lof voor zijn bijdrage hierin.
Tot een volgend verhaal van/over Rika Kg. – Rika King April

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?