Hoi Marion.

Ik heb gisteren geprobeerd in om je gastenboek te schrijven. Ik had een heleboel getypt, maar ik kreeg het bericht niet verstuurd. Balen, joh.

Nu zal ik je dus maar even per e-mail vertellen wat ik in het gastenboek had geschreven.

Allereerst onze complimenten voor jullie kennel. Wat een geweldige hondjes hebben jullie, zo mooi en zo schoon en zo lief. We zijn echt helemaal verliefd op ons hondje en zien uit naar dinsdag om haar op te halen. Wat wij ook heel fijn vonden: de huiselijke en ongedwongen liefdevolle manier waarop je met de hondjes omging. Heerlijk om te ervaren.

Vandaag zijn we naar Zoetermeer geweest, naar onze dochter. We hebben hen verteld van Luna en ze waren hartstikke blij voor ons. Onze zoon en schoondochter hebben we net verteld van onzer “gezinsuitbreiding”en die waren ook heel erg enthousiast.

We hebben gisteren lekker geshopt voor onze nieuwe aanwinst. We hebben een bench, een fietsmand, een mandje, een dekje voor in de bench, een halsbandje en nog wat speeltjes gekocht voor Luna. En voer, uiteraard. Royal Canin puppyvoer voor teckels. En een set om haar vachtje te verzorgen.

En ik ben hartstikke zenuwachtig en kan nergens anders over kletsen. Gelukkig is Lea, mijn dochter, net zo’n hondengek en die snapt dat gelukkig heel goed.

Nou, nog maar twee nachtjes slapen en dan mogen wij haar ophalen.

Hartelijke groeten en tot dinsdag.

Wiebe en Cobie Oppenhuis. – cobie oppenhuis

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?