Even een reactie van mij uit Almere , ik ken jullie al zo'n 20 jaar en vind het heel fijn dat wij nog steeds bevriend zijn, wat zeker zo leuk is,
dat jullie het fokken met honden opnieuw hebben opgepakt en dat ik er met mijn dochter Allison vanmiddag alweer voor de 3e keer bij dit nestje ben wezen kijken.
Dat dit toch echt jullie ding is, is opnieuw bevestigd, dat de (dober) teckelpups supersociaal zijn (evenals de andere hondenhuisgenoten),
precies nog zoals ik vroeger al gewend was bij jullie fokproducten (van zowel de honden, Dobermannen, als katten).
Wat heb ik een geweldige hond gehad aan Faith. En wat hebben we veel beleefd met de katten, van slapen op de vloer voor een bevalling tot katten wassen, kammen, showen en weer opnieuw beginnen.

Even een laatste opmerking, vroeger kregen we als (aspirant) kopers al van alles mee, van goede raad (en toch deed en doe ik lekker wat ik zelf wil ;))tot div. artikelen, maar nu maken jullie het helemaal prachtigl Je lijkt wel gek, maar voor een nieuwe eigenaar wel superleuk. Wat een goedverzorgde manier om met de hondefok bezig te zijn, een voorbeeld voor menig fokker.
Ik wens jullie en de puppen en alle andere viervoeters heel veel geluk ! Tot snel weer !

En nog even voor de nieuwe eigenaren heel veel geluk met jullie leuke teckel !!
Uit ervaring weet ik dat zij de juiste basis hebben gehad, om dit te laten lukken.

Marion Hijting – Marion Heijting

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?