Teckel Doe Dag 2021

4de T.eckel D.oe D.ag

TDD 2021 onderdeel van de prijzen

De uitslagen en winnaars van de 4de Teckel Doe Dag

Zoals als eerder beloofd de uitslagen, wat hebben we genoten van alle gedreven teckels en hun evenzo fanatieke eigenaren, over deze memorabele fijne dag word nog steeds gepraat!!

De winnaars van de allereerste competitie van Black Palace got Talent

In deze competitie hadden we twee (leeftijd)-klassen t.w. kleinere teckelliefhebbertjes onder 8 jaar en de grotere teckelliefhebbertjes boven 8 jaar

Dan de hindernisbaan ook hier diverse klassen de Puppy, Junior, Adult

Ten slotte de teckelrennen ook hier de diverse klassen

Verder nog even nagenieten met de foto’s zo hier en daar genomen door niet de minste vrijwilligers lieve Brenda en Dennis beide nogmaals dank!!

 


T.eckel D.oe D.ag  publicatie: 12-10-2021

Lieve mensen op dit moment kunnen we hier na een behoorlijk drukke periode weer even ademhalen en nagenieten van alle positieve reacties op ons initiatief om de T.D.D lekker door te laten gaan. Uiteraard is er genoeg te bedanken; o.a. de vele trouwe “vrijwilligers” de lieve sponsors maar uiteraard de vele deelnemers!!

 

 

Ons dankjewel cadeau voor de vrijwilligers, een fantastisch boekwerkje van onze kunstzinnige teckelvriend EVERT VAN HEMERT met zijn “muze” , door ons gefokte teckeldame Juwel FBP DOES; vol met zeer komische (Teckel-) schetsen gemaakt door deze fantastische kunstenaar; heel veel blije gezichten mee gemaakt.

 

 

 

 

 

 

In totaal hebben we toch wel zo’n zestig nakomelingen kunnen zien met hun baasjes wat was het opnieuw een belevenis, niet alleen kwamen er vele nieuwe Black Palace eigenaren met hun scheetjes, maar ook weer de trouwe liefhebbers/eigenaren van Black Palace Teckels met hun oudere exemplaren.

Fotogallerij T.D.D.

 

 

 

Marc met het geheime wapen, helaas worden de eerst volgende Teckel Doe Dag de regelementen aangescherpt, dus Marc mag voor de a.s 5de TDD een nieuwe strategie bedenken.

 

 

 

In de eerstvolgende update zullen de foto’s van de winnaars en bijbehorende uitslagen van de diverse spelelementen plaatsen, uiteraard nog meer leuke foto’s van deze TDD

Dan verder een oproep voor de deelnemers om hun foto’s van deze bijzondere dag, door u gemaakt te delen met ons, ik ontvang ze graag, daarom wacht ik nog even met de laatste foto’s van de TDD, zodat deze eventuele foto’s ook geplaatst kunnen worden.

Fijne reacties van de lieve deelnemers oa deze:

Dan tenslotte voor nu; op de nieuwssite van Wieringen stond twee dagen later een leuk stukje van ons samenzijn!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?