Sweet Summer FBP

 

 

 

Onze lieve vrienden Rona en Mario hebben op 07-09-2022 hun geweldige geliefde LAZY-SUMMER in de leeftijd van ruim tien jaar moeten laten gaan, meerdere factoren hebben tot dit vreselijk moeilijke besluit geleid.

 

 

 

 

 

Summer was behoorlijke pittige tante met een uitgesproken teckelkarakter maar altijd eerlijk, Summer is de moeder van onze eerste Chocoladebruin & Tan pups zij gaf op het leven aan ons R-nest, het waren prachtige puppy’s met sommige even eigenwijze karaktertjes als hun mama, papa …. een zeer stabiele lieve reu zorgde voor de juiste balans in de karakters van de knapperds..

Heel veel jaren later hebben we nog steeds de nakomelingen van hen in ons fokprogramma, Summer kwam als tweede teckel bij Rona en Mario in het gezin, na de knappe reu James from Black Palace zij waren samen echt acht pootjes op een buik.. wat hebben we genoten van dit zeer intense koppel.

 

 

James FBP 10 weken

Eerder hebben we veel te vroeg afscheid van James moeten nemen. Gelukkig waren er in huize van Gijzen nog twee teckeltjes binnengeslopen, hoe mooi James mocht een maal een nestje maken we hadden onze Uttah! hiervoor geselecteerd samen waren zij verantwoordelijk voor het heerlijke R-nestje, in dit nestje zat een heerlijk lief reutje, zijn naam Never-Mind FBP Mario werd vrij snel enorm verliefd, en niet zo’n beetje, op de zoon van James zijn eigen naam is J.J en zorgt nu voor veel troost, Summer heeft ook voor wat reuring gezorgd want ook Rona werd verliefd op een dochter van Summer, zij heet Officieel Revenge Of Milka FBP REV in het dagelijks leven.

 

Kanjers van Rona en Mario; Lazy Summer FBP Nevermind FBP en Revenge of Milka FBP oftewel Summer JJ en Rev

Dus ondanks het verdriet is er de troost van de eerste graad nakomelingen van zowel James als van Summer..

Ook wij zullen en kunnen hen nooit vergeten, hopelijk zullen Rona en Mario weer binnenkort kunnen lachen door hun tranen heen. Wij wensen hen nog heel veel kracht en liefde toe…

Later kom ik nog terug op deze bijzondere dame, Lazy Summer FBP iig met vele mooie foto’s!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?