Strandwandeling 2011

Hallo Teckelliefhebbers,

Zoals belooft het verslag van onze officiële 1ste Teckelstrandwandeling van Black Palace, afgelopen zondag 18 September 2011, een hopelijk historische dag voor de Teckelkennel from Black Palace.

Wat hebben (en volgens mij kan ik dit uit naam van alle deelnemers, zowel honden als eigenaren) genoten, ondanks de slechte weer voorspellingen.

 

We hadden afgesproken om te verzamelen op het parkeerterrein van de strandopgang te Grote Keten,
bij aankomst werden de genodigden getrakteerd op een soort modeshow in (hoe kan het ook anders) badkleding van onze eigen meiden t.w. Qwispel, in een eigentijds corrigerend roze badpak met eigenwijs rokje, Uttah!,
in een enigszins sexy badpakje met diverse kleuren roze strikjes, dan Jolene in een eigentijdse roze bikini met strikjes en een bijpassend rokje.

Nu onze buiken goed gevuld waren, was het tijd voor een ieder om huiswaarts te keren, maar niet zonder te poseren voor de groepsfoto, vooral leuk voor mij, maar ook voor iedereen die mee heeft gewerkt aan deze supergeslaagde middag.

Mijn dank gaat naar iedereen, ondanks het mindere weer, (viel uiteindelijk ook wel mee) die meewerkte aan deze geslaagde middag en dan in het bijzonder onze fotograaf Mario van Gijzen (de baas van onze James); hij heeft alle foto’s verzameld en er direct een geweldige dvd van gemaakt welke ik kon schenken aan de deelnemers.

Liefs voor alle dierenliefhebbers, ook namens  Cees en Billy-Ray,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?