Puck

*16-12-07 + 24-10-20

Puck en Qwispel van de Taksenburcht vierden hun 12e twaalfde verjaardag

Jawsmoment baby Puck en Qwispel

 

Onze lieve heerlijke moedige Puck, stammoeder en lieve zus van onze Qwispel, mama van ons M-nestje en P-nestje, grote vriendin van onze lieve Chocoreu Leendert en groot voorbeeld van onze Rolo Rebels First FBP REBEL, maar vooral… maatje van onze lieve vriend Alex.

Na een kort ziekbed (hartfalen) heeft Puckkie haar lieve oogjes mogen sluiten in de armen van haar zo geliefde baasje Alex. Ook de lieve Leendert en Rebel hebben op gepaste wijze afscheid genomen van hun grote voorbeeld Puck.

Teckels van Alex vlnr Rebel Puck en Leendert

Alex, Cees en ik kwamen in 2007 eindelijk in actie om gehoor te geven aan onze wens om eindelijk voor een teckel te gaan. Op deze manier het weer houden van een nieuwe hond(en) en mogelijk het fokken opnieuw op te pakken. Dus op zoek naar een geschikt teckelmaatje voor ons beiden, dit werd uiteindelijk dus voor Alex de knappe Puck Van de Taksenburcht. Samen met Puck kochten wij onze Pasja van de Tacksenburcht…Qwispel dus, het begin van TECKELKENNEL from Black Palace, eerder was de kennel vanaf 1984 nog alleen DOBERMANN KENNEL from Black Palace.

Baby Puck net bij Alex

Dus deze geweldige lieve zusjes kwamen van het mooie, aan de van grens Duitsland gelegen Didam naar het noorden; Puck ging met Alex naar Den Helder en Qwipsel woont dus in Anna Paulowna bij ons.

Vele mooie herinneringen hebben we vanaf de start van deze clownske dames beleefd, ook de rest van Pukkie’s leven hebben we talloze mooie, gekke ontroerende en liefdevolle momenten met haar gedeeld, u begrijpt teveel om op te noemen, want hoe kort het is om na bijna dertien jaar afscheid te nemen, is het te lang om elk bijzonder moment te benoemen van de bijna dertien mooie jaren.

The lives of dogs are woven into our very being

Sometimes closer than our own breathing.

Our souls suffer when you are gone..

In our hearts you’l live forever !!

 

***** Sleep tight sweetheart puckkie*****

 

Ons hart en liefde gaat uit naar Alex, Leendert en Rebel…

Heel veel sterkte lieverds!!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?