In de krant 1

Black Palace in het nieuws!

U gelooft het niet, maar Lilian en ik zijn al erg druk bezig ben met de voorbereidingen van de aankomende Teckel-Doe-Dag welke wij op 29 Juni volgend jaar organiseren, hierbij hoorde o.a. ook de aanvraag voor evt. vergunning/melding bij de gemeente.

Ik heb deze, 3 maal hoera, gekregen en als reactie hierop ben ik benadert door ons weekblad van de regio en door het Noord Hollands dagblad om een interview te geven, inmiddels zijn deze interviews  en fotosessies achter de rug en de editie van het weekblad ligt in drievoud hier al op tafel!

Marion_en_O-Nest

Gewoonweg een mooi en fijn stukje geschreven door een journaliste welke oprecht geïnteresseerd  was in het wel en wee van Black Palace!

Daarnaast werd er een fijne fotograaf ’s middags gestuurd met als resultaat om trots op te zijn, de reacties zijn ook niet van de lucht.

Voor de dagbladeditie moet ik nog even geduld hebben; ook deze journalist was enorm geïnteresseerd en kon een glimlach niet onderdrukken bij mijn verhaal, bij het zien van de puppy’s was hij oprecht ontroert.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2024 Teckelkennel Black Palace. Alle Rechten Voorbehouden.

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?